içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Saffet Kaya yı Anlatmak İçin Kelimeler Kifayetsiz

Değerli Başkanım Sn.SAFFET KAYA' yı sizler gibi ben ve ailem uzun yıllardır tanırız, ancak bir vesile ile kendisiyle yakınen çalışma şansına nail oldum.  İyiki de böyle bir fırsatım oldu, şahsım adına çok gurur ve onur duyuyorum. Böyle bir insanı tanımak gerçek manada  onur ve büyük bir kazanım hal böyle olunca  ne kadar şanslı olduğunuzu hissediyırsunuz 

Bir çok insanın neden lider olarak görüdüğünü, çok kişi tarafından idol kabul edildiğini daha iyi anlayabiliyorsunuz .
SAFFET KAYA yı anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Gördüğüm, tanıdığım, şahit olduğum değerli büyüğüm Sn. SAFFET KAYA kelimelerle ifade edilemeyecek özel  bir karaktere sahip. 
Bu kadar kısa sürede şahit  oldum ki değerli Başkanım,   vatan, millet, bayrak, memleket sevdalısı.. tam bir hizmet adamı, gerçek bir temsilci, gerçek bir veki,l nasıl olunurun tek ve gerçek örneği,
İnsana insanca değer vermek....içten samimi karşılama, gelenlere  mutlaka ve mutlaka sımsıkı içten sarılır,  öyle bir misafirperverlik sergilerki kendi evinizdeymişsiniz gibi olur gitmek istemezsiniz, öyle bir incelikle uğurlar ki misafirlerini, her gidenin yüzünde kocaman, samimi bir gülümseme görürsünüz .Hastalara ve hasta yakınlarına karşı olan hassasiyeti inanılmaz gecenin hangi saati olursa olsun hastaneyi, Başhekimi,doktorları seferber eder ve hasta taburcu olana kadar bizzat gerek doktorlarla gerek hastayla mutlaka irtibat halindedir, hastayı kendi hastası kabul eder ve ilgilenir. Telefonu 24 saat açık bıkmadan, yorulmadan, of bile demeden her talebi mutlaka değerlendirir.
Ayırım yapmadan, oy verdi vermedi demeden, şu partili veya bu partili düşünmeden, herkesin derdiyle bizzat ilgilenir  Her kesimden, herkese, her vatandaşa kadar neden bu kadar sevildiğini, saygı duyduğunu, neden gönüller’de bu kadar yer edindiğini anlamak çok kolay, onun insan sevgisi, onun siyasi duruşu, dürüstlüğü, ilkeli oluşu, nezaketi, zekası, mertliği, affediciliği, ileri görüşlülüğü, hassasiyeti, duyarlılığı, merhameti bir çok güzel vasfı sayesinde  gerçek bir lider olarak sevilip sayılması çok normal .

Türkiyenin dört bir yanından ziyaretçilerinden hep duyduğumuz cümle aynı...."siz bizimde Vekilimizsiniz" ve ben bir Ardahanlı olarak gurur duyuyorum bunları duymaktan.

Ardahana yaptığı Hizmetleri bilmeyen yok zaten ve çok iyi biliyorum ki bugün SAFFET KAYA, Bakan olsa Ardahan Değerli Başkanımın projeleriyle Doğunun gerçek incisi olur. 
SAFFET KAYA, 30 yılını gerek Devletin imkanlarıyla gerek kendi imkanlarıyla tüm varlığıyla hayatından,  ailesinden feragat ederek hizmet aşkıyla memleketine adamış bir insan .
Hem siyasi duruşuyla hem kişiliğiyle Türkiye’ ye mal olmuş sayılan, sevilen lider bir siyasetçi .
Kısacası gördüğüm tanıdığım Değerli Başkanımın siyasi kulvardaki saygınlığını, tüm Türkiye tarafından ne kadar sevildiğini, kendisinin ne kadar kıymetli bir insan olduğunu kelimelerle ifade etmem imkansız ama şahsım adına kendisiyle çalışmak büyük bir şans, gurur ve onurdur benim için. Yolu hep açık olsun... emsali bile olmayan vazgeçilmez tek vekilimizsiniz sizin sevginiz kuşaktan kuşağa aktarılacak bunu da çok iyi biliyoruz .
Herkesin her zaman ondan öğrenecek çok şeyi var, bugün ve yarınlar için...

Bu yazı 140649 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum