içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Saffet Kaya nın Ölçütü Güçle Ne Yaptığıdır

Bir adamın ölçütü,güçle ne yaptığıdır. 

Diyor Platon.

  Bir siyasetçinin,bir iş insanın hatta sıradan bir insanın elinde bulundurduğu maddi,manevi gücü, hard power ve soft power gücü nerede ne için kullandığı gerçekten de o insanın kişiliğinin pratiğe dökülmüş halidir.

Ve biz,kıymetli bir insanın elindeki bu saydığımız tüm argümanları insan için, insanlık için, hemşehrileri için ve hatta rahatlıkla ifade edebiliriz ki talep edildiği takdirde ülke vatandaşlarının tümü için kullanıyor olmasına şahitlik ediyoruz hep birlikte.

Kim bu kişi? diye sorulduğunda,tanıyanların kâhir ekseriyeti bu kişinin sevgili Saffet Kaya olduğunu bilir,onaylar.

Dolayısıyla Saffet Kaya'yı artık tek bir başlık altında değil,bu üç ana başlık altında nitelendirmek mümkün olabilir.

▪️Siyasetçi kimliğinin yanı sıra, 

▪️Bölgede yapmış olduğu istihdama dayalı yatırımlar,bölge ve ülke ekonomisine katmış olduğu ekonomik değerleri göz önünde bulundurursak iyi bir iş insanı, 

▪️Bunlardan hepsinden daha önemlisi, 90'lı yılların en başında siyasete girdiği günden bugüne kadar, çizgisinden sapmayan, halkıyla yakın ilişkilerini daima sürdüren, hamasetten uzak, kibirden uzak ve daima telefonun ucunda bir halk adamı!

Şimdi halkının gönül eri,kanaat önderi tekrar yola düşüyor.22 Mayıs Pazar günü, Ardahan çok sevdiği siyasetçi,iş insanı ve gönül insanı Saffet Kaya'sını, Saffet Kaya da bağrından yetiştiği çok sevdiği Ardahan'ını bekliyor.

Ne diyelim, bekleyen belli,beklenen belli!

Şehir hazır!

Ardahan hazır!

Ve hala bugün umutları sönmeye yüz tutmuş olsa da,bugün sahipsiz olduğunu hissetse de, yaşadıklarının artık kaderi olduğunu düşünse de Ardahan, ilk günkü heyecanla Ardahan'ın ve Ardahan halkının Saffet Kaya 'dan bekledikleri çok fazla,

Beklenen kişinin, Saffet Kaya'nın yapabilecekleri çok daha fazla!

Yolun açık olsun Saffet Kaya!

Ünal YILDIRIM

Bu yazı 130784 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum