içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan'ın ve Milletimizin Gururu Saffet KAYA

Bir Karabüklü olarak sayın Vekilim Saffet KAYA'da gördüklerim ve yaşadıklarım. Hani Milletvekili denince halk biz asılız onlar vekil deriz ya işte sayın Saffet KAYA Vekilimiz bu tarifin tam bir kitap olmuş hali.

Onda hiç bir zaman bir gurur, kibir, görmedim. Halk içinde halkla bir olup, her gruptan insana aynı şefkatle yaklaşan onların sorunlarını dinleyip, aynı zamanda çözmek için azimle gayret gösteren birisidir.

Sayın Saffet KAYA evet o bir Ardahan sevdalısı... Ama aynı zamanda Vatan ve Millet sevdalısıdır.

Onun kapısını her kim olursa olsun çalarsa çalsın boş dönmez.

Karabük, Çankırı, Çorum, Kastamonu, Kayseri ve Ankaralısı vesaire... Herkesi kesinlikle dinler, Bir Vekilin yapması gerektiği gibi vatandaşın sorunlarına pratik çözümler üretmek için canından can katıp, üretir.

Tevazu, edep, ilgi, alaka, doğruluk, dürüstlük, sözünde durma gibi ne kadar özlediğimiz hasletler var ise  bunların hepsi Sayın Vekilimiz Saffet KAYA'nın şahsında karşılık bulur.

Ardahan halkı genelde başarılı ve başarısız insanlar arasında, birisinin daha yetenekli olması ya da daha iyi fikirlerinin olması değil, kişinin fikirlerine güven duyması ve riski göğüsleyip harekete geçecek cesareti göstermesine değer verir.

İşte insan neye inanıyorsa, ancak onu başarabilir. Bir insan, hayatını kurarken başkalarını da destekliyor, kendini geliştirirken, başkalarının da gelişmesine yardımcı oluyorsa o, insanları seviyordur.

Sayın Vekilimin özlemi yüreğinde Memleket hasreti ile, yanıyor o sıcak kanlı çay muhabbeti yapan, insanları özledi. Ama en çok Ardahan'ı Ardahanlıları özledim der. Sayın Vekilim Allah'tan ne dilerseniz size en iyisini ve güzelini versin.

Çünkü siz Ardahan'ın güzel insanları ile bölüşensiniz Ben Vekilimden bunları gördüm. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Ardahan'ın ve Milletimizin Gururu Saffet KAYA İyi ki varsınız.

Bu yazı 84578 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum