içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Candan Can Veren Saffet KAYA

Akıncı Mahallesi Muhtarının gözünde Sayın Vekilim Saffet KAYA, Ardahanın güzel insanları, Kar taneleri ne güzel anlatıyor, birbirlerine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu.İnsanın mutluluğunun temeli hak ve adalet konusunda toplanır.

Bir insana yapılan haksızlık bütün toplumu yaralar. Hak ve adalet hissi bireylerden başlamalıdır. Ve insan, bireyin mutluluğu halkın mutluluğu huzur içinde şart olduğuna inanmalıdır. Hayat bir öyküye benzer, önemli olan yanı eserin uzun olması değil, iyi olmasıdır. 

İnsan yaşamanın amacı başkalarına hizmet etmek, şefkat göstermek ve yardımcı olmayı istemektir.  Başkaları yararına iyi bir şey yapmak görev değil, zevktir. Yaşamak sadece nefes almak değildir; çoğu zaman kendimize ve sevdiklerimize duyduğumuz saygıdır, sevgidir, güvendir.

Sayın Vekilim Saffet KAYA hem hizmetleri ile hemde yaptığı eserlerle birlikte, Ardahanı, Ardahan yapan. Çocukla çocuk, kardeşle kardeş, dostla dost olan, halkına saygılı, sevgili, hoşgörülü, güvenilir, dürüst ve canından can veren tek bir Milletvekilidir. İyi ki varsın. Sayın Vekilim Saffet KAYA

Bu yazı 94696 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum