içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Saffet Kaya ya Olan Aşkım Gökyüzünde

Sayın Vekilimiz Saffet Kaya’yı kardeşim gibi sevdiğim Enes Baran ALÇAY sayesinde tanıdım, tanımadan önce Baran beni tanıştırmak istediğinde çok çekinmiştim çünkü genelde Vekil dendiğinde çok yoğun olup randevu bile verilemeyeceği söylenen, burnundan kıl aldırmayan, İnsanlara üstten bakan, kibirli ve genelde konuşurken bile insanları dinlemeyen mevki-makam sahibi olunca insanları unutan kişilerdir diye biliriz bu kanı böyledir ve genelde bir ön yargıda vardır. Bu yüzden Vekilimiz Saffet Kaya’nın yanına hem gitmeye çekiniyordum hem de görüşemeyiz görüşsek bile diken üstünde oturup alel acele konuşup bizi nazikçe gönderir diye bekliyordum ama görüşmeye gittiğimizde öyle birisi olmadığını daha ilk saniye de bize gösterdi hayretler içerisindeydim içeride misafirleri varken bile bizi ayakta karşılayıp bağrına basması, bizimle ilgilenmesi ve misafirlerinden o an izin alması herkesin gönlünü hoş tutması, gelen bütün misafirlere aynı derecede Baba Şefkati ile yaklaşması beni çok mutlu etmişti.

    İçeri de beklerken bizden önceki misafirlerle görüştükten sonra misafirler giderken bile kapıya kadar uğurlaması bence çok hoş bir durum içerisi, ortamı, konuşması, ilgisi alakası, bambaşka bir boyuttu, enerjisi hep tavan, hep pozitif, hep güler yüzlü, Sayın Vekilimiz Saffet KAYA ile konuşurken müthiş şekilde kendisine tutku ile bağlandım, ikili ilişkileri harika derecede güven veriyor ve karşısındaki insanı önemseyip bunu insana hissettiriyor. Müthiş derece de pozitif, müthiş derece de etkili iletişimi vardı. 

    Hani hep duyarız ve biliriz ya, seçim zamanı geldiğinde oy isteyip seçimden sonra hiçbir şekilde telefonlarınıza çıkmayan, randevu talep ettiğinizde randevu vermeyen birçok siyasetçi vardır. İşte hepsini unutun Sayın Vekilimiz Saffet KAYA öyle mükemmel, öyle güzel bir insan, öyle güzel bir BABA ki gün içi telefonunda 200 cevapsız arama olsa dahi gece 3-4 lere kadar herkesi tek tek arayıp dertlerini dinliyor ve elinden gelenin fazlasını yaparak insanların dertlerine ve vatan, millet, bayrak, memleket sevdalısı olduğu için Memleketi için her şeyini veriyor tam bir hizmet adamı, gerçek vekil nasıl olunmalı işte onun tek ve gerçek örneğidir. Tüm TÜRKİYE adına sizden ALLAH (C.C) Razı Olsun Başkanım.

    Hiçbir yerde gördünüz mü gelen misafirlere en içten duygu ile sımsıkı sarılan, kendi evinizdeymiş gibi misafirperverlik gösteren, oturduğunuz süre boyunca her hali ile çok samimi gelen, küçük büyük demeden herkesin bütün dertlerini, sıkıntılarını dinleyip elinden gelenin fazlasını yapıp uğraş veren bırakın Vekili memur gördünüz mü asla görmediniz ama bunları size TÜRKİYE de gösteren tek kişi Saffet Kaya’dır. Makamından görüşmelerden her gidenin yüzünde oluşan kocaman samimi bir gülümseme görürsünüz. Ha bu arada şunu unutmayın bunları yaparken öyle ayırım yapmadan, oy verdi vermedi demeden, şu partili veya bu partili düşünmeden, herkesin derdiyle bizzat ilgilenir  Her kesimden, herkese, her vatandaşa kadar neden bu kadar sevildiğini, saygı duyduğunu, neden gönüller ’de bu kadar yer edindiğini anlamak çok kolay, onun insan sevgisi, onun siyasi duruşu, dürüstlüğü, ilkeli oluşu, nezaketi, zekası, mertliği, affediciliği, ileri görüşlülüğü, hassasiyeti, duyarlılığı, merhameti bir çok güzel vasfı sayesinde  gerçek bir lider olarak sevilip sayılması çok normal ve  Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerinden hep duyduğumuz cümle aynı...."siz bizimde Vekilimizsiniz" bu sözleri duymak gerçekten çok gurur vericidir.

    Başkanımla her görüşmemizden sonra kendisine olan sevgim, saygım, hayranlığım, kendisine olan AŞKIM her seferinde kat be kat artıyor bir konuşmamızda bize şu sözleri sarfetti.

‘’ Zihinleriniz ipotekli, heyecanlarınız rehinde, yürekleriniz mühürlü̈ olmasın.
Neye inanırsanız onu söyleyin. Ne görürseniz onu anlatın.
Göründüğünüz gibi olunuz,
olduğunuz gibi de görünün.’’ 

Sözleri ile biz gençlere olan inancını, önemini, yaşam değerini, dürüstlüğü, doğruluğu, gerçeklerden kopmamamızın gerektiğini her hali ile her konuşmasında bizlere anlatıyor.

İşte bu yüzden iyi ki tanımışım iyi ki hayran olup, iyi ki AŞIK olmuşum diyorum Sayın Vekilim Saffet KAYA ile iyi ki tanıştım ve bu şerefe nail oldum kendisine çok teşekkür ederim TÜRKİYE sine ve insanlarına ayrım yapmadan kucak açtığı için, iyi ki var ALLAH (C.C) başımızdan eksik etmesin diyorum. Kendisinin bizim arkamızda olduğunu bilmek, bunu hissettirmesi ve varlığını her daim bize göstermesi bizim için paha biçilemez bir değer olduğunun göstergesidir.

    İnşallah yarınlar Sn. Vekilimiz Saffet KAYA ile daha güzel olup kendisinin önderliğinde biz gençlerle birlikte daha mutlu, daha güçlü bir TÜRKİYE olmak dileği ile arkanızdayız Sayın Vekilim SAFFET KAYA.

 

    SON SÖZÜM; VATAN SEVDALISI SN. SAFFET KAYA, BİZDE SAFFET KAYA SEVDALISIYIZ…

Bu yazı 120834 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum