içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Saffet Kaya Ardahan ın Güneşidir

“Güneş balçıkla sıvanamaz.”

Sayın vekilimiz Saffet KAYA’dan beklentilerini elde edemeyen bunun hırsı ile ona muhalif olan, Saffet KAYA’nın Ardahan’a bunca yaptıklarını görmemezlikten gelip ne yapmış ki diyerek yapılanları küçümseyerek, kendilerinden başkasına hiçbir faydası olmayanlar, aslanın gölgesinde yatıp kendi gölgesi sananlar;

Şunu bilmeliler ki, yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla anılırsın. Ve Unutma; ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın.

“Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan kötüdür.” (Tolstoy)

Siyaset, faziletli olmak, erdemli olmak ister; Bir insan acı duyuyorsa canlıdır. Başkasının acısını duyuyorsa insandır. Saffet KAYA başkalarının acısını duyan onlara umut olan yapabileceğinin en iyisini yapma gayretinde olan yardım sever bir insandır.

Medeniyetimizin bize öğrettiği bir şey vardır, sultanın iyisi alimin ayağına gider, Saffet KAYA herkes gibi olmayıp halkının ayağına giden farklı biri olduğunu her fırsatta yaparak ve yaşayarak gösteren örnek bir insandır. Örnek insanlar asala unutulmazlar. 

“Hiçbir derdi olmayanın düşmanı olmaz, dert muhatabı her kimse bu coğrafyada istediğiniz gibi at koşturamayacağınızı söylemektedir.” 

Derdin muhatabı Sayın vekilimiz Saffet KAYA senin derdin memleket olunca düşmanlarında olacaktır. Bu düşmanlara karşı azminde zaferi de Allah sana mutlaka verecektir.

Sayın vekilimiz Saffet KAYA’ya alçakça iftira atanlar onun sarsılmaz duruşu karşısında yalanlarla bir yere varamayacaklarını bilmelidirler ve önce kendi ellerindeki çamuru görmelidirler, tüm korkunun ve çamur atma kampanyasının sebebi mekanın sahibinin geri gelecek olmasıdır. Korkunun ecele faydası yok insan karşısındakini kendi nasılsa öyle bilirmiş, 

Halkını ayrıştırmayan ırkçılık yapmadan ötekileştirmeden kucaklayarak bir olmak dili, dini, meşrebi, mezhebi, ırkı, rengi her ne olursa olsun insan olmak insan kalmak örnek insan olmak esas olan bu; Örnek insanlar asla unutulmazlar.

Şu bir gerçektir ki kim ne derse desin ne söylerse söylesin, Ardahan halkının Saffet KAYA’ya olan sevgisi saygısı geçmişte olduğu gibi bugünde de gelecekte de hiç eksilmeden devam edecektir.

Milletvekilliği maaşını almadan alın teriyle kazandığıyla , çocuklarımız cahil kalmasınlar diye okul yapan, yüzlerce öğrenciye okusunlar diye burslar veren, ibadet etsinler diye camiye cem evine yardımlarda bulunan, çocuklarımız insanlarımız ve dahi hayvanları suda boğulmadan gelip geçsinler diye köprüler yaptıran, köylülerimiz temiz su içsinler diye su kuyuları açtıran, hastalarımız yerlerde yatmasınlar diye hastanemizin tefrişatını yaptıran bu manada uzun yıllar insanları ayrım yapmadan helal parasını ekmeğini halkıyla bölüşmüş örnek insan olan, umut olan değerli büyüğümüz Saffet KAYA’ya şahidiz. Biz ondan razıyız, Allah’da Ondan razı olsun.

Güneşi balçıkla sıvayamazsınız.

 

 

 

Bu yazı 109621 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum