içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Saffet Kaya Gibi Değerlere Çok İhtiyaç Var

Kadim dostum kıymetli kardeşim saygı değer başkanım iyi ki sizin gibi bir değeri tanıdım Doğruyol Partisinde sizi tanıdığım günden bu güne birlikte çalıştık birlikte siyaset yaptık.

Sizin gibi Türkiye sevdalısı Memleket sevdalısı insanla hizmet etmekten başka gayesi olmayan kendini hizmet etmeye adamış Türkiye ve Ardahan da insanlar la ekmeğini bölmüş ister vekil olsun ister olmasın kendini hizmete vakfetmiş her zaman büyük düşünmüş ve büyük projeler üretmiş yüreği güzel insan Kaşı gözü oynamayan namuslu dürüst ilkeli kaliteli bir insan tanımaktan ne kadar gururlansak azdır.

Bu Ülkenin Saffet Kaya gibi değerlere çok çok ihtiyacı var daha doğrusu Saffet Kaya gibi bir başka Saffet Kaya var mı derseniz yok.

Benim siyasi hayatımda ben görmedim keşke Saffet Kaya gibiler bu ülkede çok sayıda olabilse ki Tanıdığım günden bu güne kadar bir insanın hakkında hiç mi olumsuz söz duyulmaz diye sorarsanız ben duymadım gerek Türkiye Genelinde Gerekse de Ardahan özelinde 30 yıl siyaset yaparak her geçen gün halkın sevgisini çoğalarak kazanan Herkesin övgüyle söz ettiği güzel yürekli kardeşim kadim dostum.

Rabbim size sağlıklı uzun ömürler versin daha bu ülke için yapacak çok şeyiniz olduğuna tüm kalbimle inanıyorum.

Çünkü senin o büyük düşüncelerini projelerini yakından biliyor ve sizi her zaman takip ediyorum daha sizin bu ülkeye yapacak çok işiniz var.

Yolunuz açık olsun sizin gibi Memleket ve Türkiye sevdalısı değerlere bu ülkenin ihtiyacı var olduğuna inanıyorum.

Bu yazı 92356 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum