içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mücadele nin Anahtarıdır Saffet Kaya

Lider ruhlu doğulur sonradan elde edilen bir vasıf değildir bu. Türkiye’nin ve Ardahan’ın medarı iftiharı Sayın milletvekilimiz Saffet Kaya beyefendi de lider ruhlu doğan , ender şahsiyetlerden biridir. Öncülük etmek tüm benliğiyle inandığı  değerler için mücadele vermek  öyle doğallaşır içtenleşiverir birden, onun hayatının her evresinde.Kendini  adadığı insanların yüreğinde devleşir her seferinde.
Topluma hizmetin hakka hizmet olduğunun bilinciyle koca yüreğini ortaya koyar.

Onun mücadelesi halk içindir. Doğruluk adınadır. 21. yüzyılın getirmiş olduğu kapitalist ve materyalist sistemlerin çıkar odaklı kurdukları maddiyatçı düzenin çarkına terstir garibanı sahiplenişi,sessizlerin sesi oluşu.Saffet Kayanın  bu
beklentisiz ve cesur duruşu, korkusuzca, özgürce sadece insanlık için verdiği mücadelenin,anahtarıdır. Tam anlamıyla topluma hizmet sevdalısıdır. Bu aşk ve sevdanın karşılığı da onun etrafında tek yürek birleşmiş,sevgi seli olmuş samimi ve sıcacık bakan insanların  gözleridir. Bu halk toplulukları her seferinde sevgi seli olur, ona inanmaya ve güvenmeye devam eder ve edecektir de .Kendinde var olan yaşama sevinci ve coşkusunun , çalışma şevk ve heyecanının kaynağı da  milletin  her geçen gün artarak devam eden sevgisidir. Başkalarının iyiliği için gece gündüz demeden mücadele eder.Aile hayatıyla,iş insanı ve siyasetçi kimlliğiyle yaşantısı bizlere güzel bir örnektir. O vefa insanıdır.Sözde değil özde dosttur.Düşenin hamisidir. İşin sırrının sadece bilmek olmadığının farkındalığıyla bilgece yaklaşır her şeye. Veren elin alan elden üstünlüğü şiarı yaşamına yansır.
Zamanın ötesinde bir ruh olan önder duruşuyla Türkiye ve Ardahan için yaptıklarınız ve yapacaklarınız çok değerlidir.  iyi ki varsınız sayın başkanım...
Sizler gibi değerli şahsiyetler sayesinde geleceğe dair umudumuz devam ediyor

Neden azmin bu kadar süreksiz,
Sen mi yoksa davan mı yüreksiz!
                          Mehmet Akif Ersoy

Milli şairimizin ölümsüz dizelerinin bir yansımasıdır sanki Saffet Kaya’nın yaşamı.Davası için yılmadan sürekli çalışan.Memleketine sahip çıkan Sayın Saffet Kaya’ya bu yolda başarılar diliyorum.

Sahipsiz olan memleketin batması haktır
Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır
                                       Mehmet Akif Ersoy

Bu yazı 107062 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum