içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BİR ERKEK TORUNUM OLSAYDI ADINI SAFFET KAYA KOYMAK İSTERDİM

Çünkü,

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de pek çok kullanılan bazı isimler vardır. Ayşe, Fatma, Zeynep, Mustafa, Mehmet, Hüseyin gibi. İşte bu isimleri her gün onbinlerce kişinin aynı anda zikrettiğinde bir frekans yayarak, manyetik bir alan yayarak, o ülkede enerjisel anlamda bir denge oluşturmaktadır.

İşte Türkiye nin her bir köşesinde hergün sayısız Saffet KAYA isminin zikredilmesiyle nasıl bir enerji yayıldığını, bir denge oluştuğunu tahmin edebilirsiniz sanırım.

İnsanlar şanslı ya da şanssız doğmazlar. Düşünceleri, hisleri ve davranışlarıyla iyi ve kötü olmayı yani şanslarını, yaşamdaki yolunu kendileri belirlerler.

Sayın vekilim de yolunu sadece ülkesine ve kapısını çalan,ona ihtiyacı olan herkese yardımcı olmaya yani iyilikten yana seçmiş.

Sorunu ne olursa olsun. Kimliğine bakmaksızın sevecen, babacan, samimi içten tavırlarıyla gönüllere taht kurmuştur.

En kötü ruh haliyle bile yanına gelen bir kişinin adeta terapi görmüşçesine bambaşka bir ruh haliyle ayrılmışlardır giderken.

27 yıl TBMM de çalışan birisi olarak söylüyorum, ilk milletvekili seçildiği günden beri bu güne kadar hiç çizgisinden çıkmamış, aynı sevgi, ilgi ile herkese kucak açmış, bu güne kadar görülmemiş bir özelliğe sahiptir.

Bu nedenle, benimde bir erkek torunum olursa eğer, Saffet Kaya ismini koymayı ve bütün bu özelliklerini taşımasını gönülden isterim.

Onunla yıllarca birlikte çalışmış olmanın ve hala hayatımda bana her konuda rehberlik etmiş olduğu, gösterdiği dostluğu için binlerce defa Şükürler Olsun diyorum.

En güzel yolları, en kolay şekilde birlikte yürütmeyi nasip etsin RABBİM.

Hep bizimle kalmanız dileğiyle……

 

 

                                                                                       

Bu yazı 170366 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum