içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Denince Akla Gelen Saffet Kaya
İnanıyorum  ki güzel şeyler düşünen insanlar,güzel kalpli insanlar ,güzel günler yaşayacak ve yaşatacak insanlardır. Saffet bey bu sözün kanıtı niteliğinde bir insan.sayin vekilimle hiç tanış ma fırsatım olmamasına rağmen sanki onu yıllardır taniyomus gibiyim,onu taşıyanlardan memleket sevdalısı,insan sevgisi tavan yapmış samimi,içten bir Kıymetli değer var karşımda.Insana guven duygusu aşılayan bir kıymetli değer Saffet Kaya.
 
Herkes o kadar güzel anlatmış ki  inanın ben ne yapabilirim farklı diye düşündüm naçizane umarım mahcup olmam..
 
Ardahana yapılan hizmetler ardahan halkının bu kadar yüreğine dokunmuş bir güzel insan,kendi dertlerini ailesini bırakıp insanların dertleriyle hüzünlenen onlara daha iyi ne yapabilirimi düşünen kocaman bir yürek Saffet Kaya...
 
Aldığı vekil maaşının tek kuruşuna bile dokunmamış gariban öğrencinin burs parası,suyu olmayan köyü, evlenmemiş gençleri bu parayla gerçekleştirmek için, hizmet için  aralayan koca yürekli adam..kapısından eli boş dönen yok bildiğim kadarıyla. Yüreği hizmet sevgisiyle yoğrulmuş bir altın kalp..
 
Ardaha denince akla gelen ve ardahanı sevdiren  çok sevdiren güzel insan SAFFET KAYA.Kimseden farklı olmadığınızı bilecek kadar "mütevazi"herkesten farklı olduğunu bilecek kadar "bilge"olan bir SAFFET KAYA var bu hayatta.
 
Bazen imkansızı başarmak, gerçek bir cesaret sahibi olmak ve daha önce hiç yapılmamışı göze almak hemde hiç karşılık beklemeden mutlu edebilmek karşındakini. Iyiki varsınız Sayın vekilim,iyiki sizi tanıdım..sağolun ,varolun her daim,yolunuz açık olsun hep.
 
Bir kalbi kazanmak ile kaybetmek arasında ince bir çizgi vardir;Üslup, Sayın vekilim tamda bu tarzda güzel yürekli bir insan yanında asla kendinizi yabancı gibi hissettirmeyen,samimiyetin tavan yaptığı ne yapabilirim nasıl yardımcı olabilirim gelen insanlara diye çırpınan adete güzel yürekli bir insan sayın vekilim ,mutlak çözüm odaklı, yemek yemeden gidemezsiniz yanından güler yüzü ,samimiyeti anlatılmaz, cayi,, kahvesi cabası söyleme gerek yok zaten...
 
Sadece karşısındakini nasıl mutlu edebilirime odaklanmış yüce yürekli bir insan sayın vekilim...kaç kişiye nasip olur böyle bir yürek Allah vergisi mutlaka..ne mutlu sayın vekilime yüce allahin sevilen bir kulu olmak..
 
Cebinde harçlıgin varmi diye soran babacan bir yürek kaç kişi size böyle bir soru sormuştur hayatınızda düşünün lütfen,evet bu kadar ince düşünen mutlak memnun gondermeliyim işini mutlak çozmeliyime odaklanmış muhtesem kalpli Kıymetli büyüğüm, hemsehrisi olmaktan gurur duyduğum güzel insan SAFFET KAYA..En güzel makamlarda görmek en büyük dileğimiz inanin Ardahan kazanır,Türkiye kazanır çok ihtiyacı var ülkemin sayın vekilim gibi değerlere kıymet bilelim lütfen,buna değer bir güzel insan SAFFET KAYA inanin buna.minnettarim her daim.
Bu yazı 118981 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum