içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ramazan Bayramının Neşe İçerisinde Geçmesini Diliyorum

Geçmişte birçok güzelliklerle tutulan Ramazan’ın ardından gelen mübarek bayramın şimdide neşe içerisinde geçmesini diliyorum. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu yıl  kavuştuğumuz bayramın buruk geçeceği görüntüsü vardır. Bunun aşılması için her Müslümanın yakınlarında bulunan dar gelirli insanlara yardım yapmaları halinde, Bayram huzur, mutluluk ve sevincini birlikte yaşamaya vesile olacaktır. 
          İslam aleminin yaşamında önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günler arasında yer aldığı bilinen bir gerçektir. 
        Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı ile komşularımızı ziyaret edilmelidir. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı bu güzel günlerde muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimse bu bayram coşkusunun dışında bırakılmamaya özen gösterilmelidir. 
           Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması dileğiyle “Ardahan Medya gazetemiz internet sitesi, 23 Şubat Org. İnternet sitemiz ile Kasım Tırpancı” isimli facebook hesabım okuyucularının,  bütün hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutlarken, geçen yıllara göre bu yıl yaşanan sıkıntılar nedeniyle buruk geçeceği belli olan “Ramazan Bayramının” ilimize, ülkemize ve bütün İslam dünyasına huzur, refah ve selamet getirmesini yüce Allah’tan diliyorum.

Bu yazı 8773 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum