içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hemşerimiz A. Fırat Şentürk’ün vefatı Ardahan’da derin üzüntü yarattı

Emekli Başkomiser Hemşerimiz Cevdet Şentürk’ün oğlu Alaattin Fırat Şentürk’ün Corona virüsten dolayı genç yaşta vefat etmesi, Ardahan’a halk arasında derin üzüntü yaratmıştır. Fenerbahçe Üniversitesi SKS Daire Başkanı Alaattin Fırat Şentürk’ün cenazesi gözyaşları arasında İstanbul Soğanlıkta defin edilmiştir.
                 
Hayatının baharında, 44 yaşında aramızdan ayrılan ve akademi camiasında çokça başarıya imza atıp derin izler bırakan, kısa ömrüne çok güzel işler sığdıran A. Fırat Şentürk’ün cenaze törenine katılanlar büyük üzüntü duymuş ve göz yaşlarını tutmada güçlük çekmişlerdir.
                    
Çok sayıda Ardahanlı ve Kartallı hemşerilerimizin yanı sıra, akademisyenlerin, siyasetçilerin, STK başkanlarının, öğrencilerinin, iş dünyasının, katıldığı cenaze töreninde, sevenleri ona ölümün hiç yakışmadığını ifade ederek üzüntülerini dile getirdiler.
                  
Ardahan Derneğinin Onursal Başkanlığı görevinde de bulunan Emekli Başkomiser Cevdet Şentürk; “Oğlum daha sen çok gençsin, gittin şimdi biz bu acıya nasıl dayanacağız?” diyerek yakınmada bulundular.
                 
Ardahan’ın saygın değeri olan Şentürk Ailenin evlatları Alaattin Fırat Şentürk’e Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun, bütün akraba ve sevenlerinin başı sağ olsun. Yakın dostum olan Şentürk ailesinin büyük açılarına ortaklık ederim.

Bu yazı 9104 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum