içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Başkan Demir, Kültür merkezi yapılmasını unuttu mu?

 Benimde mensubu olmaktan onur duyduğu “Ardahan Medya” gazetesinin düzenlediği “Ardahan En’leri” tanıtım etkinliğinde, Üniversite’nin salon vermediği yakınmaları üzerine oldukça samimi ve heyecanlı bir konuşma yapan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Önümüzde ki yıl Doğu Anadolu´nun en güzel kültür merkezinde bu geceyi yaptıracağıma sizlere söz veriyorum” demesi büyük alkış toplamış ve sevindirici olmuştur. 
         

Sağladığı destekler ve Belediye’nin kısıtlı imkanları ile hiçte beklenmeyen büyük hizmetler sunan Başkan Demir’in “Kültür merkezi” yapılmasıyla ilgili olarak şu ana kadar her hangi bir girişimde bulunmaması, “Başkan Demir Kültür merkezi yapılmasını unuttu mu?” diye soran birçok hemşerilerimiz var.
               

Gecenin ev sahibi olarak ayakta Başkan Demir’in o duygusal konuşmasını dinlerken gözyaşlarımı tutamadım ve ağır borç yükü altında olan Belediye imkanları ile kültür merkezinin çok zor yapılacağını düşündüm. Ancak, Başkan Demir’in hiç yoktan gerçekleştirdiği büyük yatırımlar gibi, bu hizmeti de sunacağına güvenim artmıştır. 
             

Düzenlenen etkinlik sonrasında teşekkür ettiğim Belediye Başkanı Faruk Demir’in konuşması özetle şöyledir; “Sizleri istediğiniz alternatifte kültür merkezlerinde bir araya getiremediğimiz için özür diliyorum. Önümüzde ki yıl Doğu Anadolu´nun en güzel kültür merkezinde bu geceyi yaptıracağıma sizlere söz veriyorum. Yapılacak çok işimiz var. Devlet bizi il yapmış, bütün kurumlarını tesis etmiş, çok şükürler olsun birlik ve beraberliğimiz tamdır. Demokrasi farklı siyasi akımların, frekansların halka hizmet için yarıştığı bir yönetim şeklidir. Ardahan´da siyasiler sadece halka hizmet için yarış içindeler. Sen-ben yok, biz varız, hep birlikte Ardahan´ız. Ardahan Türkiye´nin 81´inci onurlu vilayetidir. Hak ettiği yere sizlerle birlikte getireceğiz. Bu güzel akşamı düzenleyen Ardahan Medya Gazetesine ve Batıyakası Medyaya teşekkür ediyor, ödül alacak olan hemşerilerimi kutluyorum” demesi sevinçle karşılandı.

Bu yazı 9179 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum