içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan’da yapılan çalışmalar taktir ediliyor

Geçen yıl 8 ay ayrı kaldığım şehrimize döndüğümde birçok yakınmalarla karşılaşırken, bu yıl Ardahan Valiliği, Belediye Başkanlığı ile Özel İdare Genel Sekreterliğinin başlatmış oldukları yatırımların memnuniyet verici olduğunu görmekten mutluluk duydum.
                  
Uzun yıllar eğitimci olarak görev yapan, Türk Hava Kurumu Başkanı olan Temel Avşar ile Sağlık Müdürlüğü ve Belediye’de Müdürlük görevlerinin yanı sıra, Ardahan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Sekreterlik görevinde bulunan İbrahim Karabulut ile yaptığımız sohbette, virüs felaketine rağmen şehrimizde taktire şayan hizmetlerin sunulduğunu ifade etmeleri sevindirici olmuştur.
                    
Yaşamları süresince oldukça verimli hizmetlerde bulunmakla tanınan ve ilimiz sorunlarına karşı daima duyarlı olan Temel Avşar ile İbrahim Karabulut’un, yapılan çalışmaların Ardahan’ın çehresini değiştirdiğini ifade etmeleri memnuniyet verici bir gelişmedir. 
                    
Virüs afetine rağmen yoğun çalışma içerisinde olan Ardahan Valiliği,  İl Özel İdare Genel Sekreterliği, Ardahan Belediye Başkanlığı ile ilçe Belediye Başkanlarını, halk arasında olumlu karşılanan çalışmalarından dolayı kutlar, şehrimizin gelişmesine yönelik hizmetlerinin devamını dilerim.

Bu yazı 9088 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum