içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Adnan Tokdemir Komutanım ile 30 yıl sonra İzmir’de biraraya gelme sevinci yaşadık…

Aslen Şavşatlı hemşerimiz olan Adnan Tokdemir, Ardahan Keşif Taburu Komutanlığı görevinde bulunan çok değerli bir dostumdur. Adnan Tokdemir Komutanım, halkla olan samimi dostlukları nedeniyle Ardahanlılar tarafından tanınır, daima kendilerine sevgi-saygı duyulurdu. 

                   

İzmir'de ikamet eden Adnan beyi ziyaret ettim. Emekli Komutan olarak İzmir'de yaşamını sürdüren Adnan bey kardeşimi görünce kendisine sarıldım ve yılların özlemi sevincini yaşadım. Oldukça samimi sohbetlerde bulunduk. Büyük bir alış-veriş merkezinde saatlerce kol-kola dolaştık ve geçmişteki anılarımızı tazeledik. Yemek ve kahve ikramları sırasında da Ardahan ile Şavşat halkı arasında mevcut olan dostluk ve kardeşlik bağlarını dile getirdik. 

                     

Kendilerini görmekten son derece memnun olduğum, Adnan Komutanımdan ayrılmakta üzüntü verici oldu. Bu da gösteriyor ki aradan 20-30 yılda geçse kurulan güzel dostluklar devam ediyor ve insanlar bir araya gelerek güzel günler geçirebiliyorlar. 
                   

Ardahan’da görev yaptığı dönem ve sonrasında tanıdığı hemşerilerimizle ilgili olarak anılarını anlatan Adnan Tokdemir Komutanım, herkese selamlarının iletilmesini istedi. Dostluğun, kardeşliği ve insanlığın en güzel hassasiyetini gösteren değerli kardeşim Adnan beye bu yaklaşımından dolayı teşekkür ederim.

Bu yazı 14074 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum