içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bir Saffet KAYA Bir Türkiye
Bir siyasi devlet adamı düşünün din, dil ,ırk , mezhep ve siyasi parti ayrımı yapmadan ülkesine bölgesine iline hizmet eden bir siyasi lider tabiki sizde Saffet Kaya dan bahsettiğimi anladınız.
 
Siyasi bilgeliği birikimi devlet adamlığı en üst seviyede olan, herkesin en zor anlarinda canla başla yanında olan maddi manevi desteğini esirgemeyen memleketi için ailesini ihmal eden yorulmadan bıkmadan usanmadan memleketin derdine derman olan bir Vekilden bahsediyorum....
 
Hepimiz insanız hepimizin mutlaka ki en zor zamanları oluyor .2019 yılında talihsiz bir trafik kazası ile kižkardesimi malesef kaybettim .
 
Yasadigim şehir İzmir'den kazanın olduğu il Karaman'a kadar nefes gibi, abi gibi,baba gibi beni takip eden yol boyu gectigim tüm şehirlerin parti ayrımı olmaksızın mevcut Belediye başkanlarını arayıp sizin için yapabilecegemiz bir şey var mı diye sorulmasini sağlayan ve acımızı bizimle paylaşmak İçin memlekete kadar taziyeye 
gelen derdimizle hemhal olmuş kısacası varlığını göstermelik değil içten yürekten gösteren yaşadığınız acıyı gerçekten sizin kadar yaşayan bir Vekilden bahsediyorum.
Önce tüm ülkeye sonra bölgeye sonra da Ardahana Ardahanlıya maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen...
 
Ve diyorum ki son olarak Allah eksikliğinizi vermesin olduğu makamdan şeref almak yerine bulunduğu yere şeref veren koca yürekli adam Dünya durdukça var olasınız .
Bu yazı 103478 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum