içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Gönüllerde İz Bırakan İsim Saffet Kaya

Sözlerime sayın vekilimiz Saffet Kaya’yı tanımak bir lütuftur diyerek başlamak istiyorum.

Kendisiyle tanışma şerefini bana bahşettiği için öncelikle minnetlerimi sunarım. Sayın vekilimiz Saffet Kaya ile tanışmak, onu dinlemek ve onunla konuşmak başlı başına bir fikirdir, düşüncedir, harekettir.

Sayın vekilimiz Saffet Kaya ile konuştuğunuzda yurdumuzun her yerinden, halkımızın en içinden, kalbimizin en derininden izler ile karşılaşabilirsiniz. Sayın vekilimizin latifelerinde tanıdık bir hissi, samimiyeti ve içtenliği hissedebilirsiniz. 


Öyledir ki kişi, yer, mekan hiçbir faktör fark etmeksizin her vatandaşın düşüncelerini ilgiyle karşılayan, dertlerine derman, mutluluklarına ortak olan bir değerdir Saffet Kaya. Hedefleri doğrultusunda büyük adımlarla ilerleyen tüm gençlerin ve daha nice başarıların ve zaferlerin de adresidir aynı zamanda. Gençlerin ilham kaynağıdır ve özellikle benim hayranlık besleyip örnek aldığım bir değerdir. 


Sayın vekilimiz Saffet Kaya ile ilk tanıştığımda içimdeki heyecanı tarif edecek sözcük bulamadım. Gerçi ne zaman görsem aynı ilk günkü gibi heyecanlanırım. Çocuksu bir heyecanın verdiği mutluluk hissi ile dolar hep içim ve kendilerini görmek için sabırsızlanırım. Çünkü bir an önce anlatmak istediklerimi anlatmak ve söyleyeceği, tavsiye vereceği her cümleyi dikkatle ve özenle dinlemek isterim. Kendisinin bana hediye etmiş olduğu kitabı hemen okuyup bitiririm. Çünkü onun okuduğu, incelediği hatta masasının üzerinde bulundurduğu bir eserin benim de düşüncelerimde, aklımda var olmasını isterim.

Eğitimim hakkında, geleceğimi nasıl şekillendirmem gerektiği hakkında ve daha birçok fazlasını Saffet Amcamdan dinlemek isterim. Çünkü biliyorum ki o her zaman daha iyisini hak eden, yurdumuz ve vatanımız için pırıl pırıl gençler yetişmesini ümit eder. İçi iyilik ve sevgiyle dolu, yıllardır sönmemiş ve tabii ki sürekliliği ebedi olacak olan memleket sevdasının verdiği güç ve mutlulukla gönüllerde taht kurar Saffet Kaya. Yurduna olan bağlılığı bir semboldür ve ebediyen sürüp gidecek olan bir gerçekliktir aslında.

Bu yazı 122983 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum