içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ARDAHANIN Serdengeçtisi:Saffet KAYA

Milletvekili Adaylığını DYP Açıkladıktan sonra Kars Havaalanından önce GÖLE /Ardahan HANAK /Damal /POSOF ve Çıldır ilçemizi  aynı gün büyük katılımla tanışma ve ziyaret etmesi Halkın Gönlünde Umut gülleri tohumunu atmışoldu.
        

Serhat Ardahan’ımın Muhterem halkı kendine yakın görmesiyle  yaşamında coşkulu günlere kavuştuklarına inanmaya başladı.
        

Kendini Halka adayan,onların dertleriyle dertlenen,sevinçleriyle sevinen bir ruhun Sahibi oldular.
        

Ben Belediye Başkanıyken Sayın Saffet Kaya ile tanıştım.Paylaşımcı,hoşgörü sahibi,Mazlum ve özlemle sımsıkı sarılmaya hasret o Halka sarılma olgusu bir mükemmellikti.
        

Susuzluğun,çaresizliğin çözümüne Vefalı haliyle baş koymakla;Su depoları,terfi Ponpaları,İsale hat borularının alımını katkısız kendi imkanlarıyla yapmış olmalıkı,bu eğlem gerçektir.Yakın zamanda Ardahan’ı ziyaretinde;Kurbanların kesilmesi,Sevgi ve hoşgörü ile davet edilmesi bir erdemliktir.
     

Serdengeçti Bize Osmanlı İmparatorluğunun.Kalan Vatan ve Milletini sevme şuurudur.Bu müessesenin mensubu olmakta Allahın verdiği bir hikmettir.
     

Ankaraya giderken sahip çıkılmayı özleyen,hiç yaşamayan Ardahlıma bunu bizzatihi  yaşatmış tüm hemşerilerine sahip çıkması övünç kaynağıdır.
      

Halk adamı/Gönül adamı olmak Merhum Bülent Ecevit’in Karaoğlan olmakla şereflendiği onurlu halkın verdiği ünvanlardır.
       

Hanak Belediyemde şu an çalışan ve emekli olan 48 kişinin. kadrosunu Devlet Personel Daire Başkanlığından alması başarılı bir vakadır.Bu arkadaşların Hanak ilçesine hızmet etmeleride sevindirici durumdur.
       

Benim bu durumda Ardahan ve 5 ilçemdeki çalışmalarını anlatacak zamanım olmayabilir.Aslının sahipler Muhterem Ardahan halkımdır.Meclis  görevini üslenen Sayın Milletvekilimin İnsanlar üzerine sevda kervanı misali  bağ kurması çok düşündürücü hadisedir.
     

Tarihi gerçek olan bir hususu bileğilerinize sunmak isterim..Türkiye Cuhmuriyetinin İlk kuruluşu ile Genç devletimin Serhat İli Olan Ardahanımın mevcudiyetinin sonlandırılması çok acı gerçekti.Ardahan İline bağlı ilçeleri bilmek istersiniz(Oltu,Şenkaya,Göle,Şavşat,Çıldır,Posof,Hanak )Gerçek vakadır.
        

Serhat ilimize ,Devletimize,Halkına sahip çıkanlara,Sahip çıkarak ileride daha Müreffeh bir Ardahan İlimizin oluşması sevincini yaşarız.
        

Genç İlimiz Ardahan’a Gönül adamı olarak çalışan çaresiz halkına çare oluşturan Sayın. Saffet Kayayı gönülden kutlar,Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.
       Şimdiden Hakkını Helal Et.Emeğin çoktur.
        

Bu yazı 97530 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum