içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Halkın Siyasetcisi Saffet Kaya

Sayın Vekilimiz Saffet Kaya’yı Serhat Şehrimiz Ardahan’da tanımayan yoktur. Her yaştan, her ırktan ve milletten insana mutlaka günün birinde bir iyiliği dokunmuştur, dokunmaya da devam etmektedir.

Memleketimizin gerek iklim şartları gerek hayat şartları sebebiyle geçirdiği zor zamanlarında Sayın Vekilimiz Saffet Kaya  bir siyaset görevlisinden ziyade , bir gönül  insanı olarak katkılarını hiçbir zaman esirgememiştir. Bu  yüzdendir ki biz Ardahanlılar onu siyasetçi olarak değil aile dostumuz , destekçimiz ,şansımız olarak tanırız. Onu diğer siyasetçilerden ayıran en önemli özelliği de budur, kapısına giden birini her vakit samimiyetiyle karşılayıp derdini kendi derdi kadar önemser ve elinden geleni  mutlaka yapar. O her yaştan insanla oturup sohbet edebilecek samimiyete sahip bir gönül insanıdır.

Bazı coğrafyalar diğerlerine göre daha şanssızdır. O coğrafyada doğmak en büyük sınavınız olabilir. Öyle zamanlar olur ki bazen iklimi bazen şartları insanları sonuna kadar zorlar.  Ardahan ,Doğu Anadolu’nun Sibiryası böyle bir coğrafyadır. İşte bu memleketi biraz olsun yaşanılır kılan  bir GÖNÜL DOSTUdur  SAFFET KAYA. Memleketimizde  hemen hemen herkesin onunla bir anısı , bir sohbeti ,evine makamına gidip ziyaret etmişliği vardır. Bu kopmayan bağın en büyük sebebi ise Saffet Kaya’nın iyilik yaptıkça iyi olunacağına , birinin derdine derman olmadan derman bulunamacağına

Yürekten inanan bir halk adamı olmasıdır. İçinizi ısıtan babacan yaklaşımı ve dürüstlüğünden gelen samimiyetini sonuna kadar hissettirir. Bizler Memleketlisi olarak Sayın Vekilimiz Saffet Kaya’nın her türlü kararında her zaman arkasındayız. Çünkü her ne koşulda olursa olsun onun memleketi,halkı ve ülkesi için tüm fedakarlıkları sonuna kadar yapacağından şüphemiz yoktur. Ben 22 yaşında  biri olarak Saffet Kaya’yı böyle tanıyorsam siz bir de 90 lı yıllarda  yaşamış , köylerinde su bile olmayan insanlardan dinleyin Saffet Kaya’yı. Yeri gelmiş  yol, yeri gelmiş  su depoları, yeri gelmiş kömür ,gıda vb.yardımı yapılmasına öncülük etmiştir. Bunların birçoğunu o  yıllarda yaşamış insanlardan dinleyerek büyüdük biz . Yaşlı insanların duasına, gençlerin sevgisine , memleketlilerinin de gönül tahtına her zaman sahiptir Vekilimiz. Daha sayamadığımız bilmediğimiz nice yardımlar, iyilikler yapmıştır ülkesine. Şahsım adına Saffet Kaya gibi bir siyaset insanını her zaman ülkemizde en değerli makam ve mevkilerde görmekten gurur ve onur duymaktayım. Biz gençlere her koşulda destek olmasıyla , merhametiyle , vicdani duygularıyla bu ülkenin Saffet Kaya gibi siyasetçilere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

 

Sevgilerimle..

FİLAY AKÇAY(İnşaat Mühendisi Adayı)

Bu yazı 126870 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum