içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Herkesin Akrabası Saffet Kaya

Sayın Vekilimiz Saffet Kaya için yazılanları okudukça daha da gurur duyuyorum. Benim akrabamdır. 

Öyle kendini halka adamış ki herkesin akrabası, dostu, arkadaşı olmuştur. Sevgi dolu vekilim varolasınız.


Burada kendisini yazılarla anlatmaya çalışsam cümleler yetmez.

ARDAHAN dahisi Türkiye için kendini o kadar adamış ki günlük yaşam zamanının fazlasını mecliste, ofiste çalışmakla geçiren örnek milletvekilimizdir.

ARDAHAN için neler yapabilirim adına mimar, mühendis kısacası mesleklerin eğitmenligini yapmanın gayreti içinde olmuştur. Gayretli çalışmaları hiçbir zaman heba olmamıştır. 


ARDAHANI'MA helal olsun ifadesini eksik etmemiştir. Asla Ardahan halkıyla ilişkilerini uzak tutmamıştır. Hiç kimseye karşı ayrım yapmamıştır.


Türkiye'nin neresinde olursa olsun, halkının tamamını bağrına basmış ilgisini kesmemiştir. Siyasetinde yapılacak işleri ailesinden ve kendisine ait ticari işlerinden önce memleketin işlerine önem vermiştir. Şu günümüze kadar aynı tempoda bıkmadan, usanmadan gayretini devam etmektedir. 


Yurt içi ve Yurt Dışı samimi ilişkilerini her zaman ülke adına kullanmaya özen göstermiştir. Çevresini dünya çapında büyütmüş milletvekilidir. Birikimini halkıyla paylaşmayı şiyar edinmiştir. Bu samimi ve gayretli ilişkileri herkesin gönlünde taht kurmuştur. Sağlıklar içinde devamını diliyorum. 


Kıymetli değerimizi ALLAH başımızdan eksik etmesin. TÜRKİYE VE ARDAHAN adına yetkin şahsiyetimizi yetkili olmasını diliyorum. 


Sayın Vekilim bilin ki gönlümüzün  en derin yerindesiniz hiç bir zaman silinmeyeceksiniz.

Tanıdığım parlamenterleri ölçü aldığımda sizin kadar fedakar, cefakar, gayretli, azimli, çalışkan, paylaşımcı olanı görmedim. İnşallah önümüzdeki zaman diliminde hak ettiğiniz ve bizlerin beklediği yerinizi alacağınıza canı gönülden inanıyorum.


Türkiye için yapacağınız görevin teslimini ümit eder 
Sevgi dolu sağlıklı gelecek yıllar dilerim. 

Atanur Dinç (Bursa)

Bu yazı 100839 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum