içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hayatımdaki Rol Model Saffet Kaya....

Babamın Ardahan’da görevi sırasında tanıştığı Saffet amcayla ben daha sonraki senelerde Ankara’daki ofisine ziyarete gittiğimde tanışmıştım. Saffet amca diyorum çünkü amca sıcaklığındaki yaklaşımını onu tanıyınca çok net bi şekilde hissediyorsunuz. 

   

Siyaset işin içine girdiğinde ön yargılı olabiliyor insanlar. Çoğu kişide olduğu gibi benimde ön yargılarımı kıran bir karşılaşmamız olmuştu.

   

Güven veren, karşısındaki insanı önemseyen ve hissettiren, pozitif enerji aldığınız, vefalı, ayrımcılığa yer vermeyen, her yaştan insanla iletişim kurabilen bir insanla tanıştım ben.  
   

Her yaşla iletişim kurabilmek derken, bu öylesine basit ve kurulmak için kurulan bir iletişim şekli değil. Etkili ve sonrasında üzerine düşünüp kafa yorduğunuz türden. Bunu önemseyen biriyseniz de Saffet Kaya’nın yeri doğal olarak sizde ayrı oluyor. 

   

Vefali olmak diyince de hakkını en güzel şekilde veren insanlardan biridir derim. Öyle ki sizi hiç bir şekilde unutmayışıyla, kendisini de unutturmamasıyla karşısında utanıp kalıyorsunuz, mahçup oluyorsunuz. 

   

Bu kadar güzel özellikleri barındıran birini en güzel yerlerde, en güzel şekilde görmek beni ancak çok mutlu eder. 
   İyi ki kesişti yollarımız, İYİ Kİ..
 
                                                       

DİLRUBA DOĞAN
                                                   

4.kızı..   kendisi öyle der

Bu yazı 142062 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum