içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

100 Yılın Adamı Saffet Kaya....

Kiymetli  hemşehrilerim  hepimizin bildigi ve özellikle beklediğimiz 2023 seçimleri , belkide bizlerin, genc kardeşilerimizin ve  çocuklarımızın  geleceğini etkileyecek bir seçim olacak dır.

 Bugüne kadar olan , iyi yada kötü işleri bir tarafa koyup "100 yılın  seçimi olarak adlandırılan" hayati önem taşıyan bu seçimin kuşkusuz bir galibi olacakdır.
Sonucunda kim kazanırsa kazansın hangi parti olursa olsun eğer derdi gerçekten  milletine hizmet ise'  başımızın üstünde yeri olacak .

Değerli hemşehrilerim ,
biz Ardahanlılar olarak şapkamızı önümüze koyup hiçbir parti veya kişi ayırmaksızın şunu düşünmeliyiz " 

Madem " 100 yılın secimi olarak adlandırıyor 2023  seçimi " ozaman bende 100 yıl geri gider araştırır  oradan başlarım.Tarihde memleketime ne yapılmış? hangi derdi kim çözmüş ? hangi parti Ardahanda seçimi kazanıp nasıl bir iz bırakmış ? , kişilermi derdimize derman olmuş yoksa partilermi ? Kim nekadar bizleri unutmuş?
diye ,sorarım kendime, cevap ararım geçmişimden  geleceğime " 
Bugüne 
kadar bölgemizde seçilmiş milletvekili olmuş kişiler, memleketine ne hizmet yapmış ? hangi izi bırakmış gönüllerde ? Ve sonra şapkamı alır içini dolduran soru ve cevaplarımla  bulduğum kişiyi başıma taç yapıp  giderim oyumu kullanmaya. 

Değerli hemşehrilerim  kusura bakmayın öyle Riyakarlık yok ;) bu saatten  sonra 

Gerçekler konuşacak ve elimizi vijdanımıza değil kalbimize koyacağız. " zira kalpdeki iz silinmez" bilirsiniz !

E bende uzun zamandır siyasetin içinde olan  ve takip eden bir kardeşiniz olarak görüyorum ki ' bu geçen 100 yılda en akıllarda kalan ve Sizlerin gönlünde eşi benzeri olmayan bir sevgiye nail olan kapısı 24 saat hemşehrilerine açık olan 
Maddi manevi hertürlü desteği hemşehrilerinden esirgemeyen, imkan ve kabiliyetini sonuna kadar sorunlarınız için kullanan ,bölgemizin artık değişmez fikir babası akil insanı olan 

Sn Saffet KAYA ismi görüyorumki  Ardahanlıların kalbinde iz olmuş ,dertlere çare olmuş , dermanınıza ortak olmuş , Ardahanlı hemşehrilerimizin sorunlarını gidermede Ankara ile Vatandaşı arasında  yıkılmayan  köprü olmuş yeri gelmiş Kale olmuş ve herşeyden önemlisi 
Artık Ailenizden biri olmuş bir şahsiyetdir. 

Sn Saffet KAYA hangi partiden aday olur yada olmaz onu bilemem !

Ama şunu hepimizin bilmesi gerekir ki" 100 yılda bir gelen bu seçime, 100 yılda bir gelen  böyle hizmet adamı yakışır. 

Söylemedi demeyin ...

Bu yazı 190222 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum