içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Tarih Ardahan Milletvekilimiz Sn. Saffet Kaya altın harflerle yazacaktır

Dünyanın varoluşundan bugüne ve özellikle yazının icadı ile birlikte tarih de Dünya sahnesinde diğer bütün dallar gibi yerini almıştır. Peki tarih kimleri yazar , tarih kalıcı eser bırakanları yazmıştır. Tarih kahramanları, zor koşullarda bile mazlumların sesi olanları yazmıştır .  Ve bu kahramanlar sadece kendileri için değil , hayatlarının çoğunu yaşamış oldukları coğrafyadaki insanlar için yaşamışlardır ve mücadele etmişlerdir.

Bir Milletvekili düşünün hiç oy almadığı köylere dahi kendi cebinden köprüler yapıyor , suyu olmayan köylere su yani hayat götürüyor. İşte tarih bu gibi kahramanları her daim yazmıştır ve yazacaktır. Bundan 25 yıl önceki Ardahan’ı düşünüyorum hiç birimizin köyünde TRT dışında kanallar çekmezken bir gün hiç ummadığımız bir anda halkın arasından bir kahraman çıkıyor ve bütün köylere uydular götürüyor ve günümüz Türkiye’sinde ki köylerimiz tekli kanallardan çoklu kanallar dönemine geçiyorlar. Tarih elbet bunları yazacaktır ama bizler buna halk arasında devrim diyoruz.

Tarih 20-21ve 23 dönem Ardahan Milletvekilimiz Sn. Saffet Kaya altın harflerle yazacaktır.

Ardahan halkı nerede olursa olsun kendilerine yapılan bu iyilikleri, geçmişte olduğu gibi gelecekte de elbet bunun karşılığını fazlası ile verecektir.

Bu yazı 239425 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum