içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Saffet KAYA modern çağımızın Halil İbrahim Sofrasıdır

Geleni gideni, ilgisi ve alakası gibi eksik olmayan bir büyüğümüzdür.


İlk tanışmamızda tokalaşmadan ziyade sarılması, tabiri caizse bağrına basması , yakın ilgisi ve zekasını belli eden sorularıyla unutulmaz keyifli bir sohbet yaşatmıştı.
Aradan 6 ay kadar bir süre geçmiş ve tekrar görüşme şansımız olmuştu.


Elbette yine şaşırtacaktı, insanı mutlu eden bir özelliğine şahitlik etmiştim ; Karşımda siyasette ve siyasetçide olmayan bir özelliğe sahip “İlk görüşmemize dair muhabbetimizin her detayını, konuların bütün detaylarını hatta içindeki isimleri bile hatırlayan” bir bilge insanı tanıma mutluluğu hissi vermişti. Çağımızda siyasetçi olmak yorucu ve meşakkatli olmuşken böylesi özel bir insanın siyasette olması doğru mu bilmiyorum ama toplumda olması beni ziyadesiyle mutlu ediyor.
Topluma, geleceğe özellikle gençlere örnek olması dahada umutlandırıyor.


Ne siyaset nede bu kadar sevilen saygı duyulan bir insan olması onun karakterini hiç değiştirmemiş aksine insanların gönlünde bambaşka bir mertebeye ulaştırmıştır.
Yüreğinde vatan millet memleket ve hizmet etme sevdası vardır herkesin bahsettiği gibi siyaset üstü partiler üstü bir insandır Saffet Kaya.


İşte bu nedenle kendisinin ihtiyacı olmasada memleketin onun gibi dürüst bir siyaset insanına ihtiyacı var temennimiz ve beklentilerimiz  Bakan olarak görmektir .

Bu yazı 111905 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum