içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

SAFFET KAYA ANLATILMAZ YASANIR!!!

Kendisi ile 1998 yılında Doğruyol Partisi Merkez İlçe Başkan yardımcısı olduğum dönemde tanıştım.

O dönemde Genel Merkeze her gittiğimde neredeyse her konuşma ortamında bir ismi duyuyordum, Saffet KAYA... Saffet Bey'e gidelim bizim sorunumuzu çözerse o çözer... cümlesi neredeyse her muhabbetin içinde zikrediliyordu.

Bir durum beynine o kadar naksetmişti ki...2000 li yıllarda teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olduğum dönemde kendisi ile yakın mesai içerisinde çalışma ve sohbet etme fırsatı bulduğumda söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu anladım. Kendisini daha yakından tanıma fırsatını yakalamak ile birlikte kendisinde başka hiçbir siyasetçide olmayan birçok özellik olduğunu anladım. Samimi, babacan, ilkeli duruşu ile bizlere kattığı güvenin yanında, tevazu, sahip olduğu heyecan ve çalışma azmi ile bize hem siyaset hem de hayatımızda örnek olmuştu. Dediğim gibi onda her güzellik vardı...

 

Zengin ya da fakir olmanın, makam sahibi olup olmamanın onda bir karşılığı olmadı hiç bir zaman...Önemli olan insandı. Hiç kimseyi boş çevirmez, herkesi can kulağı ile dinler, derdi ile kederlenir, neşesi ile neşelenir. Onun için herkes bir CAN'dır.


Bu sebep ile Saffet KAYA ANLATILMAZ yaşanır. O vefa abidesi, bir abi ve dosdoğru bir Dosttur.


Bu vesile ile diyorum ki; Sevgili ve kıymetli Ağabeyim, seni tanımanın hayatımın en önemli dönüm noktası olduğu bilinci ile, İYİ VARSIN İYİ BENİM AĞABEYİMSİN...SAFFET KAYA SADECE ARDAHANIN DİĞİL TÜRKİYE'NİN DEĞERİDİR..

Nevşehir 

Bu yazı 100522 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum