içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Nerede Kalmıştık...

Saffet bey, sosyal medyadan hakkınızda yazılanları, çizilenleri söylenenler takip etmeye çalışıyorum. Memleket ve milletiniz sizin hakkınızda çok güzel şeyler yazıp paylaşıyorlar. Düşünce sisteminizin partiler üstü olması sebebiyle de çok sevildiğiniz belli ve muhtemelen de bu paylaşımlar devam edecektir diye düşünüyorum.  

Doksanlı yıllarda çok genç bir milletvekili olarak parlamentoya girdiniz. Memleket ve milletiniz için çok çalıştınız. Birçok proje ve yatırımlar götürdünüz. Hatta vekillik maşınızı almayarak köylere bağışladınız. 

Yetmedi kendi bütçenizden yardımlar yaptınız muhtemelen yaptıklarınızı saymakla bitiremeyiz. Azıcık farkında olan bütün hem şehirlerin yapılan hizmetleri biliyor ve takdirde ediyorlar. Ama bir gerçekte var ki ne yaparsanız yapın herkesi ve herkes mi memnun ve mutlu etmenin imkânı da yok insan doğası işte.  

Bana göre, siz doksanlı yıllarda vizyon er bir anlayışla çıtayı o kadar yükseğe taşıyıp memleket ve milletinizin yüreğine öyle bir tablo astınız ki sizden sonra kim geldiyse o tablonun içini doldurmadı.

Milletimiz farklı partilerden birçok vekil çıkardı eminim hepsi de bir birinden kıymetli insanlardı. Ama hiç birisi sizin millet ve memleket sevdası tablonuzun içini dolduramadı hatta o tablonun içinde hep sizi aradılar. Sebebi de siyaset ve siyasetçilik bambaşka bir şey. Herkesin de bu yüreği taşıyabilmesi mümkün değil. 

     Ülke, memleket ve milletimizin konjonktür el durumunu da göz önünde tutarak sürece başka türlü yaklaşmak istiyorum. Eksik kalan projelerin devamı, Memleket ve milletinizin yüreğine asmış olduğunuz o tablonun içinin dolması için beni bağışlayın ama nerde kalmıştık diyerek tekrar sahneye çıkmanızın zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.  

Hangi siyasi partiden olursa olsun bana göre hiçbir önemi yok. Önemli olan memleket ve milletinize yapacağınız hizmetlerdir gerisi teferruattır. 

Milet ve memleketiniz sizi sizde onları çok özlediniz 22 Mayısta buluşacaksınız. Yolunuz açık olsun. Bu buluşma bence 2023 yılı seçimleri için nirengi noktası olmalıdır. 

 

Saygılarımla, 

 

Akın Deniz,       

  


 

Bu yazı 121135 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FACEBOOK YORUM
Yorum