içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanlığından Kamuoyuna saygıyla duyurulur!

Turizmi canlandırmak ve bölgemizi kalkındırmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Ardahan ve Ardahan İline gelecek olan turistlerin ve bölge turizminin hizmetine sunulan Ardahan isimli geminin çeşitli bahanelerle Çıldır Gölü’nden alınıp Gümüşhane İli Özkürtün Belediyesi hizmetine verilmesi kabul edilemez bir durumdur

Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanlığından Kamuoyuna saygıyla duyurulur!
Haberi Sesli Dinle

Turizmi canlandırmak ve bölgemizi kalkındırmak üzere Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Ardahan ve Ardahan İline gelecek olan turistlerin ve bölge turizminin hizmetine sunulan Ardahan isimli geminin çeşitli bahanelerle Çıldır Gölü’nden alınıp Gümüşhane İli Özkürtün Belediyesi hizmetine verilmesi kabul edilemez bir durumdur.


Tarım ve hayvancılıktan sonra ikinci önemli gelir kaynağı olan turizmin de bu şekilde baltalanması hangi akla hizmettir. Bir gemiye dahi sahip çıkamayan bir ilin yetkilileri ne iş yaparlar. Bölgeyi nasıl kalkındırırlar.
Madem İl olarak bir etkinliğimiz yok, bir gemiyi koruyacak kadar gücümüz yok bari İli de kapatın Gümüşhane’ye bağlayın olsun bitsin.


Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak bu kararın yeniden gözden geçirilmesini ve durdurulmasını istiyoruz.

 

Yaşar GELER
Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı

Tarih: 19-04-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum