içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Fakir Yılmaz İstifa Etti ARD-FED’ın Yeni Genel Başkanı Şemsettin Şenel Oldu.

Fakir Yılmaz'ın istifasından sonra Ardahan Dernekler Federasyon Genel Başkanlığına Eğitimci Şemsettin ŞENEL getirildi

Fakir Yılmaz İstifa Etti ARD-FED’ın Yeni Genel Başkanı Şemsettin Şenel Oldu.
Haberi Sesli Dinle

Fakir Yılmaz'ın istifasından sonra Ardahan Dernekler Federasyon Genel Başkanlığına Eğitimci Şemsettin ŞENEL getirildi.

 

600 bin  Ardahan'lıların yaşadığı İstanbul'da örgütlü süreci hızlandırıp, Ardahan'nın her kesim tarafından dikkate alınan, güçlü bir lobi olması için her Ardahanlının duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Ardahan Dernekler Federasyon Genel Başkanı  Eğitimci Şemsettin ŞENEL,  önümüzdeki aylarda yapacağımız genel kurulda güçlü bir kadroyla yolumuz devam edeceğiz dedi.

 

ÜYE DERNEKLER YENİDEN GÜNCELLENECEK

           

Örnek bir federasyon olması için genel kurul çalışmalarını başlatıldığını dile getiren  ARD-FED  Genel Başkanı  Şemsettin Şenel konuşmalarını şöyle sürdürdü;

           

Geçtiğimiz hafta ARDAFED Denetim kurulu Başkanı Aytekin Akpınar ve Orhan Bulut ve Gazeteci Mustafa Küpeli'yle birlikte Dernekler masasını ziyaret ettik.

           

Ziyarette Dernekler masasının belirttiği bazı olumsuzluklardan dolayı eksikliklerimizin tamamlanması için  delege sisteminde yeniden güncelleme yapacağız.

 

Son zamanlarda Federasyona  Üye yapılan ve evrakları eksik olan  Derneklerin karar defterinde delege kararı gibi eksik evrakları toplamaya çalışıyoruz. Diğer yandan Kapatılan dernekleri pasif alacağız

           

Hiçbir Ardahan'lının kafasında soru işarete kalmaması için bütün dernekleri yeniden güncelleyip şeffaf bir ortamda genel kurul yapacağız.

 

GENEL KURUL 14 TEMMUZ VEYA 12 EYLÜL'DE YAPILACAK

           

Pandemi dolayısıyla bir kaz kez genel kurul kararı aldık. Ama  bazı olumsuzluklar nedeniyle yapamadık.

           

Son günlerde yönetim kurulu arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma sonucu Federasyonunu bütün eksikliklerini tamamlamak üzereyiz.

 

Genel kurulumuzu  14 Temmuz Çarşamba günü Saat 11.00’de Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapılacak. Eğer yeterli çoğunluk sağlanmadığı taktirde 12 Eylül’de aynı yerde ve saate yapılacak.

Tarih: 28-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum