içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Çin'de restorandaki patlama ortalığı savaş alanına çevirdi: 2 ölü, 26 yaralı

Çin'deki bir restoranda meydana gelen patlama sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. Patlama sonucunda restoran ve çevredeki binalarda büyük hasar oluştu.

Çin'de restorandaki patlama ortalığı savaş alanına çevirdi: 2 ölü, 26 yaralı
Haberi Sesli Dinle

Çin'in Hebei eyaletine bağlı Sanhe'de bulunan bir tavuk restoranında yerel saatle 07.54'te patlama meydana geldi. Araç kameralarına yansıyan anlarda, patlamayla birlikte restorandan yoğun duman yükseldi, binada ise hasar meydana geldiği. 2 kişinin hayatına mal olan olayda 26 kişi de yaralandı.

PATLAMANIN YAŞANDIĞI BÖLGEDE KAOS

Patlama sadece restorana değil çevredeki iş yerleri ve park halindeki araçlarda da hasar bıraktı. Patlama sırasında yoldan geçen yayaların üzerine restoranın parçaları isabet etti. Trafik ışıklarında duran araçların içindeki kişiler ne yapacağını bilemeyip korku ve panikle otomobilden inerek kaçışmaya başladı. Ortalık saniyeler içerisinde savaş meydanına döndü. İhbar üzerine bölgeye 36 itfaiye aracı ve 154 itfaiyeci gönderildi. Sağlık ekipleri ise yaralıları ambulansla hastanelere kaldırdı.

YETKİLİLER GAZ SIZINTISINDAN ŞÜPHELENİYOR

Patlamanın gaz sızıntısından kaynaklandığından şüphelenildiği belirtildi. Bölgedeki çalışmalar devam ederken, restoranda patlama sonrası çıkan yangın ise kontrol altına alınarak soğutma çalışması başlatıldı. Olaydan geriye ise kameralara yansıyan bu görüntüler

Tarih: 13-03-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum