içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı programa başladı

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca hayata geçirilen '21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri kapsamında Ardahan’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı programa katıldı.

Ardahan’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı programa başladı
Haberi Sesli Dinle

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca hayata geçirilen '21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri kapsamında Ardahan’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı programa katıldı.

Programa Vali Hüseyin Öner, ardahan Milletvekili Kaan Koç, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ardahan Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesine düzenlenen programda Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşçılık bölümü ve Ardahan Üniversitesi Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrenci ve öğretmenlerince hazırlanan Ardahan iline özgü ısırgan otu çorbası, lokma ikramı ve diğer yöresel ürünlerin, tanıtımı yapılarak, katılımcılara ikram edildi.

Tarih: 22-05-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum