içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Yeniden Refah Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanlığına Talip Doğan getirildi

Yeniden Refah Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanı değişti. Yeniden Refah Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanlığına Talip Doğan getirildi

Ardahan Haberi: Yeniden Refah Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanlığına Talip Doğan getirildi
Haberi Sesli Dinle

Yeniden Refah Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanı değişti. Yeniden Refah Partisi Ardahan Merkez İlçe Başkanlığına Talip Doğan getirildi.

Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Caner Çoban değişimle ilgili açıklamasında; “Merkez ilçemizde yapılan istişareler neticesinde Talip Doğan beyefendinin yeni Merkez ilçe Başkanı olması kararlaştırılmıştır. Bu kan değişiminin, partimizin vizyonu, politikaları ve projeleri kapsamında ilimiz ve ülkemiz adına çok daha hayırlı gelişmelere neden olacağına inancımız tamdır. Talip Doğan’a görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Talip Doğan ise; “Öncelikle görevimizin Ardahan’ımıza ve partimize hayırlı olmasını ve hayırlı hizmetler sunmayı temenni ediyorum. Sayın Genel başkanımız Muhammet Fatih Erbakan’ın gözde şehirlerinden birisi Ardahan’dır. Partimiz ve Ardahan’ımız her şeyin güzelini hak ediyor. Yeniden Refah partimizle Ardahan’ımıza en güzel çalışmaları ve hizmetleri yapmak istiyoruz. Bu görevi bana layık gören İl Başkanımız Caner Çoban’a ve Genel Merkezimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Tarih: 18-01-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum