içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Yasemin Özilhan'ın stili dikkat çekti

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan'la dünyaevine giren ve sonrasında oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, şimdilerde gerek giyim tarzı gerek sosyak medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda eşiyle aralarının bozuk olduğu haberleriyle adından söz ettiren ancak iddiaları paylaşımlarıyla yalanlayan Özilhan, dün akşam bir düğüne katıldı. Minik taşlarla bezeli bir elbise tercih eden sosyetik güzelin pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Ardahan Haberi: Yasemin Özilhan'ın stili dikkat çekti
Haberi Sesli Dinle

 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle şöhreti yakalayan sonrasında 'Aşk Oyunu' adlı dizide rol alan Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Emine ve Ela adında iki kızları olan ünlü çift, gözlerden uzak mutlu bir evlilik sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda iki kızıyla Kaplankaya’daki evinde deniz, kum ve güneşin keyfini süren Yasemin-İzzet Özilhan çifti hakkındaki ayrılık iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ve Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ile fotoğraflarından bazılarını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkilinin bu hamleleri "Boşanıyorlar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

AYRILIK İDDİALARINA FOTOĞRAFLI CEVAP

Haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini koruyan ünlü çiftten Yasemin Özilhan, son paylaşımıyla iddialara yanıt vermişti. Eski oyuncu, eşinin havuz başında kitap okuduğu anları takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Sosyetik güzel bu paylaşımıyla ayrılık haberlerini noktalamıştı.

Kıyafet seçimiyle gündemdeYasemin Özilhan takipçilerini ikiye böldüHaberi Görüntüle

AŞK DOLU KUTLAMA

Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten İzzet Özilhan birkaç hafta önce 40 yaşına basmıştı. Uzun zamandır eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaşmayan Yasemin Özilhan, kural bozmuştu.

Çocuklarının babasının yeni yaşını sosyal medya hesabından kutlayan eski oyuncu, birlikte verdikleri poza; "40 ve hala devam ediyor. İyi ki" notunu düşmüştü. Yasemin-İzzet Özilhan çiftinin mutluluk pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve "Nazar değmesin" yorumları yağmıştı.

"Bana bir gülme geldi"Yasemin Özilhan spor salonundan paylaştıHaberi Görüntüle

MİNİK TAŞLI ELBİSESİ ÇOK BEĞENİLDİ

Tatilini bitirip İstanbul'a dönen Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan ile birlikte bir düğüne katıldı. Stiliyle her daim adından söz ettiren eski oyuncu, gecede Elif Cığızoğlu imzalı minik taşlarla bezeli bir elbise tercih etti. Elbisesini aynı taşlardan yapılmış küpesiyle tamamlayan Özilhan'ın topuz saçları, sade makyajı çok beğenildi. 

Sosyetik güzel, staplez taş detaylı elbisesiyle poz vermeyi de ihmal etmedi. Bu kareleri sosyal medya hesabından paylaşan iki çocuk annesi Özilhan'ın gönderisine binlerce beğeni ve "Çok güzelsiniz", "Harika olmuş", "Bayıldım" gibi yorumlar yağdı.

Tarih: 11-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum