içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Umut Akyürek takipçilerini geçmişe götürdü! 'Ne fotoğraflar buldum'

Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Umut Akyürek, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 17 yaşında çekilen bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan 49 yaşındaki ünlü isim, bu kez de okul yıllarından, sahne hayatına birçok fotoğraf yayınladı. İşte Akyürek'in arşivi...

Ardahan Haberi: Umut Akyürek takipçilerini geçmişe götürdü! 'Ne fotoğraflar buldum'
Haberi Sesli Dinle

Sesi kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren Umut Akyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda gençlik fotoğrafını yayınlayan Akyürek, çok sayıda beğeni ve yorum alan gönderisine, "Daha 17 17, on yedi" notunu düşmüştü.

Paylaşımına "TBT'nin dibi" etiketini yazan Umut Akyürek'in paylaşımı, hakkında birçok kez ortaya atılan 'dudakları estetik' şeklindeki iddialara da cevap niteliği taşımıştı.

Omzunda iki kırık tespit edildiUmut Akyürek evinde düşüp hastanelik olduHaberi Görüntüle

ARŞİVİNİ PAYLAŞTI

Ünlü şarkıcı, bu kez de geçmiş yılları yâd etti. Okul yıllarından, sahne hayatına birçok fotoğraf paylaşan Akyürek, o günleri özlemle andı. Arşivini takipçileriyle paylaşan Umut Akyürek Mahsun Kırmızıgül'le de okul arkadaşı olduğunu söyledi.

"31 YILLIK DOSTLUK"

Akyürek, Kırmızıgül ile pozuna; 'Dile kolay 31 yıllık dostluk. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'ndan sınıf arkadaşım canım Mahsun'la anılardan, sene 2002... (Ne fotoğraflar buldum. Gece gece paylaşayım mı ister misiniz?)' notunu düştü.

"Okuluna ara verdi"Umut Akyürek, kızı Melek Bal'ın tedavi gördüğünü açıkladıHaberi Görüntüle

Ardından meslektaşı Mahsun Kırmızıgül ile sahnede bir pozunu daha yayınlayan Akyürek, "Vay vay vay ne güzel günlerdi merhum Zeki Çetin Ağabeyimizin mekânı Pınar Restoran'da muhteşem Türk Müziği akşamları yaşadık yaşattık" ifadelerini kullandı.

"20 YAŞ VE 15 KİLO EKSİK"

Yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen 49 yaşındaki sanatçının '20 yaş ve 15 kilo eksik' notuyla yayınladığı bu fotoğraf da büyük ilgi gördü.

'Yerli Angelina Jolie' diye anılıyorUmut Akyürek'in son hali şaşırttıHaberi Görüntüle

"KİMLER KİMLER YOK Kİ"

Sahne günlerinden anılarını yayınlayan ünlü isim, sanatçı dostlarının da yer aldığı kareyi, "Kimler kimler yok ki bu fotoğrafta, merhum Hayri Kozakçıoğlu, duayen Halit Kıvanç, sevgili Sertab Erener, sevgili Tuğba Özay, sevgili Vahe Kılıçaslan, sevgili Gül Kılıçarslan 2003'te Ankara Sheraton'da düzenlenen bir ödül gecesinde bir araya gelmiştik" diyerek paylaştı.

"DEMİREL'E KONSER VERMEK ŞEREFİNE NAİL OLDUM"

Dönemin siyasetçileriyle de bir araya gelen Akyürek, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e de konser verdiğini söyledi. Ünlü isim, Demire ile pozuna şu notu düştü:

Türk siyasetinin Babası 9'uncu Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel'e defalarca konser vermek şerefine nail oldum. Kendileri Türk musikisini çok sever iyi bilirlerdi. Naçizane beni de çok sever onore ederlerdi. Benden her zaman özellikle dinlemek istediği eserler vardı. Zil Şal ve Gül, Dönülmez Akşamın Ufkundayız, Saçların Tarumar, Kalamış, Çile Bülbülüm... Nur içinde yatsınlar.

Tarih: 27-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum