içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Suriye’de organize edildi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Mersin’de polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin olarak “Mehmetçik karşısında Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde duramayan hain teröristlerin, alçakların bu saldırıları Suriye’de organize ettiği bilgisine sahibiz” dedi.

Ardahan Haberi: Suriye’de organize edildi
Haberi Sesli Dinle

Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan; Millî Savunma Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere ile bakanlıkta Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.

‘Gereği yapılacak’

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri rahmetle yâd eden Akar, Mersin’in Mezitli ilçesindeki polisevine gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan kahraman polise Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diledi. Akar, “Mehmetçik karşısında Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde duramayan hain teröristlerin, alçakların bu saldırıları Suriye’de organize ettiği bilgisine sahibiz. Yeri ve zamanı geldiğinde bu saldırıları yapanların altyapısına, üstyapısına, bunlara mutlaka gereği yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. “Türkiye başat aktör olarak barış ve istikrar için çabalarken kötü komşuluğun en bariz örneğini teşkil eden Yunanistan’ın provokatif eylem ve söylemleri ile yayılmacı, saldırgan politikalarına devam ettiğini” vurgulayan Akar, şunları söyledi: “Bu tutumuyla gerginliği tırmandıran taraf olan Yunanistan, pervasızca Türkiye’yi suçlamaktadır. Bu bir ikiyüzlülük, riyakârlıktır. Ayrıca her fırsatta Türkiye’yi başkalarına şikâyet eden bu kötü komşumuz, düşmanca tavrını ortaya koymaktadır.”

 

Tarih: 29-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum