içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Sevda Dalgıç ile Dilge Emir Güvenç'in görkemli düğünü

2007-2012 yılları arasında çok konuşulan 'Arka Sıradakiler’ dizisinde hayat verdiği ‘Özge’ karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, önceki akşam iş insanı Dilge Emir Güvenç ile Baltalimanı'nda bir mekanda dünaevine girdi. Düğüne yaklaşık 200 kişi katıldı. Çift, düğün öncesinde basın mesnuplarının karşısına çıkarak soruları yanıtladı.

Ardahan Haberi: Sevda Dalgıç ile Dilge Emir Güvenç'in görkemli düğünü
Haberi Sesli Dinle

İki sene olmadan evlenme kararı aldıklarını söyleyen Sevda Dalgıç, “Güzel bir evlilik teklifi aldım, çok güzeldi. Sürpriz yapmıştı” dedi. Dilge Emir Güvenç ise “İçimden geldiği gibi duygusal bir evlilik teklifi yaptım. Balayı için yurt dışı düşünüyoruz ama yakın yerlere gitmek istiyoruz. Birkaç yer araştırdık, çok uzaktı, jetlag olmasın diye mesafesi kısa yerleri tercih edeceğiz” şeklinde konuştu.

"SEVDA ÇOK İSTEDİ, JEST YAPTILAR"

Gelin arabasının arazi aracı olması hakkında ise Güvenç, “Biraz ekstrem sporlarını seviyorum. Kardeşimin özel bir ekibi var. Sevda çok istediği için onlar da sağ olsun bize jest yaptılar” şeklinde konuştu.

'Değişim' haberlerine isyan etti'Aynada bakmadan yorum yapıyorlar'Haberi Görüntüle

"BİR DAHA EVLENMEK İSTEMİYORUM"

‘Arka Sıradakiler’ dizisinde 'Özge' karakterine hayat veren oyuncuyu, mutlu gününde projedeki arkadaşları da yalnız bırakmadı. Bülent Çetinaslan, Temmuz Karikutal ve Engin Yavaş düğüne katıldı. Çetinaslan, “Sevda çok heyecanlıydı. Hemen onlardan bir çocuk istiyoruz. Ben çok evlendim ve boşandım o yüzden bir daha istemiyorum” diyerek espri yaptı.

'ARKA SIRADAKİLER' AÇIKLAMASI

Bir döneme damga vuran ‘Arka Sıradakiler’in yeniden ekrana geleceği iddialarıyla ilgili olarak Karikutal, “Birol Abi’yle (Güven) çalışıyoruz. Net bir şey yok. Olması için çabalıyoruz” dedi. Çetinaslan ise “Altyapıyı biraz kurmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncuları tekrar toplamak zor. Şehir dışında, ülke dışında ve başka proje yapanlar var” ifadelerini kullandı.

Galada ilgi odağı oldular'Arka Sıradakiler' oyuncuları yıllar sonra bir aradaHaberi Görüntüle

"BİRAZ ÇÖKMÜŞÜM"

Bülent Çetinaslan, “Sizin için hiç değişmedi haberleri çıkıyor. Ne söylemek istersiniz?” sorusuna, “Biraz önce Temmuz’un ablası da öyle söyledi ama ben baktığım zaman görüyorum, biraz çökmüşüm” yanıtını verdi.

"PARASIZ KALDIĞIMDA YANINA GİDİYORUM"

Galericilik yaptığı öğrenilen Yavaş’ın, düğüne geldiği Aston Martin model aracıyla dikkat çekti. Çetinaslan, arkadaşına takılarak, “Türkiye’nin en büyük galericisi. Parasız kaldığım zaman yanına gidiyorum” şeklinde espri yaptı.

Tarih: 30-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum