içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Salma Hayek: Soyadımı kabullenmiştim, herkes reddetti

Hollywood'un geçip giden zamana en iyi direnen yıldızlarından biri olan Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Ardahan Haberi: Salma Hayek: Soyadımı kabullenmiştim, herkes reddetti
Haberi Sesli Dinle

1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, böylelikle Hollywood'a giriş biletini kazanmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Mathilde Pinault adında bir kızı olmuştu.

"FİLMLERİMDE BİLE KULLANMADIKLARI OLMUŞTU"

Salma Hayek Pinault, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu. 2009 yılında evlenen ikiliden aktris, yer aldığı projelerde Hayek’in olmasıyla ilgili şunları söyledi: “Ben soyadımı zaten kabullenmiştim ama geri kalan herkes bunu reddetti. Filmlerimde bile kullanmadıkları olmuştu” ifadeleriyle güldürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSalma Hayek'ten eşine özel dans gösterisiHaberi Görüntüle

FİT KALMA SIRRI

Geçen yıl paylaştığı bikinili fotoğraflarla genç kızlara adeta taş çıkaran Hayek'in fit kalabilmek için basit reçeteler uyguladığı ortaya çıkmıştı.

Mirror'a konuşan Salma Hayek, "Yogayı seviyorum ve 5 dakikalık, tüm vücudumu çalıştıran bir egzersiz rutini icat ettim. Ertesi gün ağrı oluyor ama yaparken bunu hissetmiyorsunuz" demişti. Bir çocuk annesi Hayek, her ne kadar orta yaşlı olmayı sevdiğini söylese de yaşlandıkça kendisini zorlamanın güçleştiğini belirtmişti.

Haberin Devamı

50'Lİ YAŞLARDAN MEMNUN

Yaş almanın kendisini rahatsız etmediğini belirten Salma Hayek, 30 yaşına girdiğinde zorlandığını, ama 50'li yaşlarda böyle hissetmediğini anlatmıştı. Hayek şu anki yaşında kendini mutlu ve memnun hissettiğini belirtmişti.

"REDDETTİM!"

Öte yandan oyuncu, 2002 yapımı 'Frida' adlı filmde başrolde yer almıştı. Hayek, ressam Frida Kahlo'nun anlatıldığı filmin dağıtımcısı, halen cinsel saldırı suçlarından hapiste olan Harvey Weinstein'in kendisini de cinsel istismara kalkıştığını 2017’de açıklamıştı. Aktris, Weinstein’in kendisiyle cinsel ilişkiye girme isteğini reddettiğini söylemiş ve bu itirafları büyük yankı uyandırmıştı.

Tarih: 02-02-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum
Masaüstü Görünüm