içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Saffet Kaya, Deprem Bölgesinde vatandaşların yanında

Ardahan’dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, geldiği Göle'de 6 kurban kesilerek sıcak ilgiyle karşılandı. İlçede esnafları ziyaret eden Kaya; Depremde zarar gören köyleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu

Ardahan Haberi: Saffet Kaya, Deprem Bölgesinde vatandaşların yanında
Haberi Sesli Dinle

Ardahan’dan 20. 21. ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, geldiği Göle'de 6 kurban kesilerek sıcak ilgiyle karşılandı. Kaya kesilen kurbanların depremde zarar görenlere dağıtılmasını talep etmesi halktan büyük taktir gördüğü dikkatlerden kaçmadı İlçede esnafları ziyaret eden Kaya; Depremde zarar gören köyleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Milletvekili Saffet Kaya, Göle ilçesinde sıcak ilgiyle karşılanırken çeşitli ziyaretlerde bulundu. Göle’de vatandaşların ilgi gösterdiği Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, esnaf ziyaretlerinde vatandaşların hal hatırını sordu, dertlerini ve taleplerini dinledi. Kaya daha sonra Senemoğlu köyünde Kadir Karabacak’ın evine misafir oldu.

     
Ziyaretlerine devam eden Kaya, Kuytuca ve Koyunlu köylerinde meydana gelen depremde evleri zarar gören vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Göle Eskidemirkapı ve Yağmuroğlu köylerinde geçtiğimiz ay çıkan yangında evleri zarar gören vatandaşlara da geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaya, gerekli yardımı yapacağını söyledi.

  Saffet Kaya Göle de yaptığı konuşmada; “Yaşanan deprem nedeniyle bütün Göleli kardeşlerime geçmiş olsun. Deprem de zarar gören ve yaralı  dostlarımızı ziyaret edeceğiz.

Hem sizleri çok özledik. Göle benim için çok değerli gönlümdeki yeri çok ayrı. Böyle güzel bir karşılama yaptınız, kurbanlarınızı Allah kabul etsin. Çok teşekkür ediyorum. Depremden dolayı can kaybı olmadığı için bu kurbanları onun için kesmiş olalım kurbanları kesenlerden Allah razı olsun burada bireyin altını çizeyim kesilen bu kurbanları depremde zarar gören kardeşlerimize dağıtırsanız çok memnun olurum herkesin ilgisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

    
Göleliyi sevmek şereflerin en büyüğüdür diyen Kaya, şöyle konuştu; “Bu can bu bedende oldukça Göleli ye bu can feda olsun. Sizleri seviyoruz, gönlümdeki yeriniz ayrıdır, özeldir.

Bu memlekete hayatını adamış bir Saffet Kaya olarak canımda kanımda size feda olsun. Memleketi karşılıksız seviyoruz, memlekete emek eden herkese de ayrıca canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Saffet Kaya bu memlekete hamdolsun en büyük hizmetleri yaptı ve her zaman Gölelinin yanında oldu, olmaya da devam edecek. Göleliyi sevmek şereflerin en büyüğüdür, bu karşılamadan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Göle’de depremden dolayı evlerinde hasar gören bütün kardeşlerime çok geçmiş olsun” diye konuştu.

Tarih: 30-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum