içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Pınar Deniz-Kaan Yıldırım aşkı sonrası şaşırtan Hadise detayı!

Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Pınar Deniz (28) ile meslektaşı Kaan Yıldırım (35), önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Melike Şahin konserini izlemeye el ele geldi. İkili, "Mutluyuz" açıklaması yaparak hayranlarını heyecanlandırdı. Magain gündemine bomba gibi düşen aşk haberferi sonrası Pınar Deniz'ın yıllar önce 'O Ses Türkiye'ye katıldığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ardahan Haberi: Pınar Deniz-Kaan Yıldırım aşkı sonrası şaşırtan Hadise detayı!
Haberi Sesli Dinle

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Yargı'da Kaan Urgancıoğlu ile başrolde yer alan Pınar Deniz, geçtiğimiz yıl Yiğit Kirazcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Deniz, Kirazcı ile ilişkilerinin nasıl başladığını, "İlk tanışma toplantısında karşılaştık. O an sadece işe odaklanmıştım. Benden duymuş olmayın ama kendisi ilk görüşte de boş değilmiş bana karşı. Film bitse de baktık ki hiç ayrılamıyoruz, sonrası iyilik güzellik işte" sözleriyle anlatmıştı. Ancak ünlü çift, birkaç ay sonra sessiz sedasız yollarını ayırmıştı.

“YİĞİT İLE AYRILDIK”

Güzel oyuncu, Yiğit Kirazcı ile ayrılık sebebinin sorulması üzerine, “Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor” yanıtını vermişti.

HADİSE'DEN SONRA ADI HANDE ERÇEL İLE ANILDI

Evlenmeleri beklenen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti, geçtiğimiz haziran ayında ayrılık kararı almış ve hayranlarını oldukça şaşırtmıştı. Hadise, Kaan Yıldırım’dan sonra gönlünü Mehmet Dinçerler’e kaptırmıştı. Kaan Ylıdırım'ın da geçtiğimiz aylarda Hande Erçel ile aşk yaşadığı konuşulmuştu. Londra'da birlikte görüntülenen ikiliden Erçel, ilk olarak "Her şey yolunda" diyerek aşk iddialarını doğrulamıştı. Ünlü isim, ardından "Arkadaşız" açıklamasını yapmıştı. Kaan Yıldırım ise "Hande ne söylüyorsa doğrudur" ifadelerini kullanmıştı.

SÜRPRİZ AŞK

Tüm bu yaşananların ardından Kaan Yıldırım'ın gönlünü 'Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz'e kaptırdığı, ikilinin bir süredir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan oyuncuların birlikteliği, Melike Şahin konserinde belgelendi.

28 yaşındaki Pınar Deniz ile bir süredir beraber olduğu bilinen Kaan Yıldırım (35) el ele görüntülendi. Harbiye Açıkkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserini izlemeye gelen oyuncu çift, aşklarını ilan etti. İkili, basın mensuplarına el ele poz verdi.

Flaş Hadise açıklamasıKaan Yıldırım sessizliğini bozdu! Haberi Görüntüle

"HER ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Çiçeği burnunda sevgililer, ilişkileri hakkında da konuştu. Deniz ve Yıldırım, “Her şey çok güzel gidiyor. Gördüğünüz gibi daha fazla yorum yapmamıza gerek yok, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

İLGİNÇ TESADÜF GÜNDEM OLDU

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşkla birlikte ilginç bir tesadüf de ortaya çıktı. Pınar Deniz, 31 Aralık 2017 tarihinde Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programına konuk olup, şarkı söylemişti.

HADİSE'Yİ SEÇMİŞ

Pınar Deniz, yarışmada kendisi için dönen jüri üyelerinden Hadise'yi seçmişti. Söz konusu seçimini "Kadın dayanışması diyorum" sözleriyle açıklayan oyuncunun 'O Ses Türkiye' görüntüleri, sosyal medyada çok konuşuldu.

İşte son haliPınar Deniz imaj değiştirdi!Haberi Görüntüle

Tarih: 08-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum