içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı'dan terör örgütüne peş peşe darbeler

Terör örgütüne yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken son haberler Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı bölgelerinden geldi.

Ardahan Haberi: Pençe-Kilit ve Fırat Kalkanı'dan terör örgütüne peş peşe darbeler
Haberi Sesli Dinle

Pençe-Kilit bölgesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 2 PKK'lının etkisiz hale getirildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyona ilişkin açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Bizi ne kar, ne yağmur, ne fırtına ne de zorlu arazi şartları durdurabilir! Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdürecek!

BİR OPERASYON HABERİ DAHA

Öte yandan MSB'den bir operasyon açıklaması daha yapıldı. Bu kez Fırat Kalkanı'ndan gelen haberde 3 PKK'lı etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bakanlık açıklamasında, "Kahraman Mehmetçik teröristle mücadelesini Suriye’nin kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 3 PKK/YPG’li terörist bölgedeki ateş destek vasıtalarımızla etkisiz hâle getirildi." denildi.

Tarih: 03-02-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum