içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu aşk yaşıyor

Uzun zaman sağlık problemleri yüzünden zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski günlerine geri döndü. Erbil, son günlerde TikTok videoları ve taciz iddialarıyla gündemdeydi. Ünlü şovmen kendisinden 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu ile sevgili olduğunu katıldığı yayında açıkladı. İkili birlikte yayına bağlanıp yaş farkını da tiye aldı.

Ardahan Haberi: Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük Melike Çamlıoğlu aşk yaşıyor
Haberi Sesli Dinle

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü.

TİKTOK HESABI AÇTI

Yaşadığı sağlık sorunlarından sonra ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, son zamanların en fenomen uygulaması TikTok'ta hesap açtı. Burada yaptığı canlı yayınlarda takipçilerinden pahalı hediyeler istemesi, "Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" gibi sözleri geçtiğimiz günlerde gündeme olmuştu.

 

VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Mali, son olarak yayınladığı video ile gündeme geldi. Erbil'in canlı yayına giriş yaparken dilini çıkarıp sallaması, "TikTok'çu geldi hanım" diye bağırması sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken birçok takipçisi de eleştiride bulundu.

'Yaşa bakmam'Mehmet Ali Erbil'den evliliğe yeşil ışık! Haberi Görüntüle

"BENİ BÖYLE SEVDİNİZ"

Kanal D Haber'de eleştirilere yanıt veren Erbil, "Allah Allah, ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani, beni böyle sevdiniz, böyle kabullendiniz. Çarkıfelek gibi göz göze gelmeyi seyirciyle gelmeyi özlemiştim....o tarafımı tatmin ediyorum" dedi.

 

ERBİL’E ZORLA GETİRME KARARI

Klibinde rol alığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Mehmet Ali Erbil hakkında duruşmaya katılmadığı gerekçesiyle 'zorla getirilme' kararı çıkartıldı. Duruşmada ünlü şovmenin ağabeyi Mustafa Erbil ve asistanı Nuray Kaya tanık olarak dinlendi.

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Mehmet Ali Erbil'in mesajlarının Ece Ronay Bilir'in kişilik haklarını zedeleyecek biçimde hakaret olduğu, bir başka mesajının ise 'Tehdit' suçunu oluşturduğu ifade edildi. Sanık Mehmet Ali Erbil'in 'Elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'Sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından 1 yıl 11 ay 15 günden, 8 yıl 10 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi.

 

40 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ!

Son dönemde taciz haberleriyle yeniden gündemde olan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil genç aşkıyla yayına katıldı. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile birlikte, Beyaz Magazin YouTube yayınına telefonla bağlanarak samimi açıklamalarda bulunan Erbil yine gündem oldu.

 

Daha önce İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Melike Çamlıoğlu 25 yaşında olduğunu söyledi. Erbil yaş farkıyla ilgili sorulara "Ben hesaplamadım ne kadar var Melike?" diyerek yanıt verdi.

KIZI YASMİN ERBİL HATIRLATILDI

Yaş farkını tiye alan Erbil'e sosyal medyada tepki yağdı. 26 yaşındaki Yasmin Erbil'i hatırlatan kullanıcılar "Kızından bile küçük bravo" yorumlarında bulundu. Erbil daha önce bir etkinliğe Çamlıoğlu ile katılmış ve "Stilistim her şey ondan sorulur" demişti.

 

Canlı yayında açıkladıMehmet Ali Erbil: Göğüslerimi küçülttürebilirim!

Tarih: 11-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum