içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Lila Grace Moss'un ayak tırnakları gündem oldu! 'Beni fiziksel olarak hasta etti'

Dünyaca ünlü İngiliz model Kate Moss'un kızı Lila Grace Moss, annesinin izinden giderek, modelliğe adım atmıştı. Bu sene ilk kez Vogue kapağında yer alan Lila Grace, son olarak bir dergi için yaptığı çekimlerden karelerini paylaştı. Ayaklarının yakından çekilmiş bir fotoğrafını da yayınlatan Lila'nın uzun tırnakları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ardahan Haberi: Lila Grace Moss'un ayak tırnakları gündem oldu! 'Beni fiziksel olarak hasta etti'
Haberi Sesli Dinle

Jefferson Hack (51) ile İngiliz süper model Kate Moss'un (48) 19 yaşındaki kızı Lila Grace Moss, podyuma çıkarak ve dergi çekimlerine katılarak annesinin izinden gitmeyi tercih etmişti. Lila, modelliğe beş sene önce başlamış ve podyumda ilk çıkışını Miu Miu'nun SS21 şovunda gerçekleştirmişti. Ünlü isim, bu sene ise ilk kez Vogue kapağında yer almıştı.

DailyMail'de yer alan habere göre; Lila'nın her iki ebeveyni ile hala iyi bir ilişkisi olsa da, annesinin modellik ajansıyla çalıştığı için sık sık annesi Kate ile görüntüleniyor. Anne ve kızı birlikte defilelerde yürüdüler ve bu yıl New York'taki Met Ball'a beraber katıldılar.

"ANNEMİN KİM OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUNUZ?"

Vogue ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda spot ışığında büyümekten bahseden Lila, annesinin gördüğü ilginin kendisini şoke ettiğini söyleyerek; arkadaşlarının annesinin kim olduğunu bilmesine şaşırdığını itiraf etmişti:

Ortaokula gittim ve herkes 'Vay canına, annen Kate Moss!' diyordu. O kadar gençken ne söylediğimle ilgili bir filtrem olmadığı için ben de, 'Annemin kim olduğunu nereden biliyorsunuz? Yaşlı ve sıkıcı biri!' diyordum.

Amber Heard'ün temyiz başvurusuna Johnny Depp'in ekibinden karşı hamle!Kate Moss sessizliğini bozduHaberi Görüntüle

"ANNEME KARŞI KORUMACIYDIM"

Annesiyle olan ilişkisi hakkında konuşan Lila, "Anneme karşı oldukça korumacıydım. Annemin bütün arkadaşları çocukken çok korkutucu olduğumu söyler. Oldukça ciddiydim. Ama aynı zamanda, annemi her zaman kopyalardım. Her zaman başını eğerdi ve kameraya bakmazdı, ben de her zaman başımı eğiyorum ve kameraya bakmıyorum. Bunu hala yapıyorum" şeklinde konuşmuştu.

"ÇOK HEYECANLANDIM"

Lila Grace'in; 2023 yılında annesinin ilk kez 1994'te yer aldığı Pirelli takviminin bir parçası olacağı da ortaya çıkmıştı. Moss, bu takvimde yer almaktan 'onur duyduğunu' söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu çok özel hissettiren bir şey. Annemin geçmişte bu takvimde yer aldığını biliyorum, ve daha önce bu projenin bir parçası olan tüm ikonik isimleri duydum. Projeye katılmam teklif edildiğinde, gerçekten çok heyecanlandım.

AYAK TIRNAKLARI GÜNDEM OLDU

Lila Moss, geçtiğimiz günlerde ise bir kez daha bir dergi için fotoğraf çekimi yaptı; ancak bu sefer ilginç pedikür tercihiyle hayranlarını şaşırttı.

Moss, Magazine'in Eylül sayısının çekimleri için yaptırdığı kırmızı, uzun ve sivri ayak tırnaklarının yakın çekim bir karesini 409 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.

"NASIL ÇORAP GİYECEKSİN?"

Ünlü simin çekimden sonra çoraplarını nasıl giydiğini sorgulayan takipçileri, Moss'un bu seçimi karşısında şaşkına döndü. Genç modelin sosyal medyada gündem olan ayak tırnaklarına, "Bu tırnaklar beni fiziksel olarak hasta etti", "Lila'yı her ne kadar sevsem de tırnakları beni korkuttu, ve bu fotoğrafı görmemize gerek yoktu", ve "O tırnaklarla çorap nasıl giyeceksin?" gibi yorumlar yapıldı.

Kate Moss'un kızına giydirdiği elbise eleştirildiLila Grace ile partiye katıldı

Tarih: 04-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum