içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Kraliçe II. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle'a istedikleri evi vermedi'

İngiltere'nin en uzun tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü tüm dünyada ilk haber olurken, gündemden düşmeyen bir isim de Prens Harry'nin eşi ve Sussex Düşesi Meghan Markle olmuştu. Markle'ın, Kral III. Charles ile birebir görüşme talep etmesi hala konuşulurken; Sussex Dükü ve Düşesi'nin geçtiğimiz yıllarda Kensington Sarayı'ndan gitmek istemelerinden sonra Windsor Kalesi'nde bir daireye taşınmayı umdukları, ancak Kraliçe'nin ünlü çifte başka bir ev verdiği iddia edildi.

Ardahan Haberi: Kraliçe II. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle'a istedikleri evi vermedi'
Haberi Sesli Dinle

Kraliçe II. Elizabeth'in 8 Eylül'de 96 yaşındayken hayata veda etmesinin ardından, Kral Charles'ın oğlu Prens Harry'ye eşi Sussex Düşesi Meghan Markle için "Onu sakın buraya getirme" demesi, Markle'ın böylesine üzücü bir zamanda Balmoral'da olmasının doğru olmadığını ve hoş karşılanmayacağını ifade etmesi dünyanın gündemine oturmuştu.

"SON DERECE CESUR BİR HAREKET"

Meghan'ın, Kral'ın bu emrinin ardından ne tepki vereceği ise merak konusuydu. Kraliyet muhabiri Neil Sean'un Youtube kanalında yaptığı ve 'çok sağlam bir kaynağa' dayandırdığı açıklama, işte tam da bunun üzerine gelmişti. Kraliyet muhabiri, Meghan Markle'ın, Kraliçe'nin cenazesinden sonra Harry ile California'ya gitmeden önce, aralarını düzeltmek için Kral Charles ile 'bire bir' görüşme talep ettiği bir mektup yazdığını iddia etmişti.

Sean, kısa sürede yaklaşık binlerce görüntülenme alan videosunda şu ifadeleri kullanmıştı:

Doğru: Meghan ve Kral Charles; bire bir. Doğru duydun. Meghan'dan son derece cesur bir hareket.

'Kraliçe, Harry'i azarladı'Meghan Markle'ın düğününde takacağı tacı denemek istemesi ortalığı karıştırmış!Haberi Görüntüle

"MEGHAN'IN KENDİNE OLAN İNANCINA HAYRAN OLMALISINIZ"

Mektubun içeriğini de detaylandıran muhabir, "Havayı yumuşatmak, doğruları yanlışlardan ayırmak ve son iki yılda yaptıklarının ardındaki mantığın hiç olmazsa bir kısmını açıklamak için bir fırsat olurdu bu. Şimdi, her ne düşünürseniz düşünün; Meghan'ın kendine olan inancına hayran olmalısınız" diye konuşmuştu.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADILAR

Tüm bunların ardından, Sussex Dükü ve Düşesi'nin Windsor Kalesi'ndeki bir daireye taşınmayı umdukları, ancak istediklerini alamadıkları ortaya çıktı.

Katie Nicholl'un 'The New Royals' adlı kitabındaki iddialara göre; 38 yaşındaki Prens Harry ve 41 yaşındaki Meghan Markle'ın, Kraliçe'nin Berkshire Kontluğu'nun kalbinde yer alan bir evi istediği, ama bu isteklerinin hayal kırıklığıyla sonuçlandığı bildirildi.

"YİNE DE CÖMERT BİR JEST OLDU"

Nicholl, DailyMail'de ilk kez yayınlanan, kitaptan bir alıntıda; "Harry ve Meghan Kensington Sarayı'ndan taşınmak istediklerini açıkladıklarında, Kraliçe onlara Windsor Great Park'taki Frogmore Cottage'ı yeni evleri olarak teklif etti" diye yazıldı:

2020'de hayatını kaybeden Lady Elizabeth Anson, 'Bu; Windsor Şatosu'nda olmasını umdukları daire değildi, ama yine de cömert bir jest oldu. Verilen ev oldukça önemliydi; Kraliçe'nin bahçe girişi, Meghan ve Harry'nin evinin hemen yanındaydı. Burayı onlara vererek tüm özelinden vazgeçti. II. Elizabeth Frogmore Cottage'ı Sussex Dükü ve Düşesi'ne verdiğinde, 'Umarım buraya saygı gösterirler' dedi' ifadelerini kullandı.

Kraliçe'nin sırlarının bekçisiEn edepsiz şakaları ona anlatırdı...

Tarih: 27-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum