içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Kendall Jenner: Çok fazla çalıştığım için tükenmiş hissettim

İki yıldır basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşayan fenomen isim Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast programında dikkat çeken açıklamalar yaptığı. Çok fazla çalıştığı bir dönemde yaşadıklarını ve sonrasında verdiği kararları anlatan model; insanların onu 'çözdüklerini' düşündüğünü, ancak durumun bu olmadığını da açıkladı.

Ardahan Haberi: Kendall Jenner: Çok fazla çalıştığım için tükenmiş hissettim
Haberi Sesli Dinle

Çocukluk yıllarından bu yana ailesiyle boy gösterdiği reality şov ile şöhrete kavuşan Kendall Jenner, henüz 14 yaşında moda dünyasına adım attı. Kardashian-Jenner ailesinin 26 yaşındaki üyesi, kısa sürede podyumların aranılan isimlerinden olmayı başardı ve 'En çok kazanan modeller' listesinde yer aldı.

"GEREKEN ZAMAN GELİYORMUŞ GİBİ"

Jenner, geçtiğimiz aylarda dijital bir platformda yayınlanan ailesinin reality şovu 'The Kardashians'ın son bölümünde, çocuk sahibi olması için 'gereken zaman geliyormuş gibi hissettiğini' söylemişti. Ünlü isim, çekimler yapıldığı sırada Şubat ayında dünyaya getirdiği oğluna hamile olan 24 yaşındaki kız kardeşi Kylie Jenner'a hediye almak için alışveriş yaparken görüntülenmişti.

Genç model, üvey kardeşi Khloe Kardashian'a, "Aman Tanrım, bugünlerde bir bebek mağazasında olmak... Sanki benim de çocuk doğurmam için gereken zaman geliyormuş gibi" demişti.

kariyeri hakkında konuştu'Yapmam gereken her şeyi yaptım!'Haberi Görüntüle

"STANDARTLARIM VAR"

Ünlü isim, çocuk sahibi olma zamanının geldiğini söylediğinde, Kardashian onu "Hayır, ne konuştuğumuzu hatırlıyor musun? Standartlar" diyerek uyarmıştı. Kendall ise, "Evet standartlarım var, ve onlara yüzde 100 uyacağım. Ama 26 yaşındayım, biliyorsun" cevabını vermişti.

Kızı True'yu doğurduğunda 33 yaşında olan Khloe, bunun üzerine 26 yaşın bebek sahibi olmak için geç bir yaş olmadığını savunarak; "26 mı? Kendall, bu bebek sahibi olmak için geç bir yaş değil" ifadelerini kullanmıştı.

"ÇOK FAZLA ÇALIŞTIĞIM BİR SÜREÇ VARDI"

Kendall Jenner; tüm bunların ardından modellik yapmaya başladığında çok fazla çalıştığını, yıllar sonra ünlü markadalar ile sözleşme imzaladıktan, podyumda yürüdükten ve dünyayı dolaştıktan sonra kendine çok az zaman ayırdığı için 'tükenmiş hissettiğini' açıkladı.

Jay Shetty on the On Purpose podcast'ine katılan 26 yaşındaki Jenner; 19 yaşından 24 yaşına kadar geçen dönemden bahsederek, şu ifadeleri kullandı:

Daha gençken bir noktada model olmak istediğime karar verdim. 24 yaşıma kadar durmadım, ancak sonra 'Tamam, sanırım biraz geri adım atmalıyım' dedim. Çok fazla çalıştığım beş yıllık bir süreç vardı. Pek mutlu değildim ve her şeye 'evet' dediğimi hissettim, çünkü bulunduğum konumda olduğum için gerçekten minnettardım.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ALMIŞTIKendall Jenner giydiği kıyafet için gelinden izin istemiş!Haberi Görüntüle

"BENİM İÇİN HARİKALAR YARATTI"

Ancak Kendall bunun sonucunda, kendi iyiliğini bir numaralı önceliği yapmaya karar verdiğini ve bu yeni yaklaşımının hayatını değiştirdiğini itiraf ederek; "Artık mutlu değildim, bu yüzden kendime bu sınırları koymak zorunda kaldım. 'Hayır' demeye ve kendime, refahıma öncelik vermeye başlamalıydım. Bu benim için harikalar yarattı" şeklinde konuştu

"SENİ ÇÖZDÜKLERİNİ SANIYORLAR"

DailyMail'de yer alan habere göre; süper model ayrıca, 'Keeping Up With The Kardashians' ve 'The Kardashians' adlı reality şovlarıyla ün kazanan ailesini çevreleyen 'çok fazla yanlış rivayet' olduğuna inandığını da söyledi:

Hakkımızda çok fazla yanlış söylenti var. Pek çok insan, olanların yarısını bile bilmeden seni çözdüklerini sanıyor. Bu haksızlık gibi hissettiriyor, çünkü ben olduğumu düşündükleri kişi değilim. Bu durum gerçekten berbat ve bazen beni üzüyor. Ama sonra aynada kendime bakıp, 'Kim olduğumu biliyorum, o zaman başka bir şey neden önemli ki?' diye düşünüyorum.

Tarih: 15-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum