içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: ‘İttifakı kaprise kurban etmeyiz’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partisinin TBMM grubu toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ardahan Haberi: ‘İttifakı kaprise kurban etmeyiz’
Haberi Sesli Dinle

İYİ Parti lideri özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ: 14 Mayıs’a kadar her konuşmamda aynı soruyu soracağım. Sayın Erdoğan; 38 yaşındaki genç bir akademisyene Ankara’nın göbeğinde kim suikast düzenledi? Katiller nerede saklanıyor? Saklanmalarına kim izin veriyor? Bu sorulara cevap vermeden o koltukta rahat oturamazsın. Adaletin yerini bulmasını sağlamak senin boynunun borcudur. Aksi takdirde bu kan senin de eline bulaşır.

EYT DÜZENLEMESİ: Hemen her konuda olduğu gibi EYT konusunda da yarım yamalak iş yaptılar. Yeni mağdurlar meydana getirmekten çekinmediler. Mevcut kanun teklifinde; 1999 yılında yürürlüğe giren yasanın zorunlu kıldığı yaş sınırı kaldırılıyor. Ancak bu sefer de aynı yasanın artırdığı prim ödeme gün sayısı değiştirilmiyor. EYT’li kardeşlerimiz şimdi de prime takıldılar. Net bir şekilde bilgilendirmediğiniz için vatandaşlarımız borçlanma hakkından faydalanmak adına; arabasını sattı, kredi çekti, para yatırdı. Şimdi onlara, ‘Prim ödeme gün sayınız yetmiyor’ diyorsunuz.

Haberin Devamı

MİLLET İTTİFAKI: Bizim yürüttüğümüz mücadele, pazarlık siyaseti peşinde koşanların değil; milletin selameti için, sabredenlerin mücadelesidir. Bu mücadele, zulmün karşısında, istiklalin mücadelesidir. Ve bu kutlu mücadele; hiçbir kaprise, inada kurban edilemez. Hiçbir şahsi hırsa, koltuk hesabına, feda edilemez. Milletin iradesi dışında, hiçbir iradeye boyun eğmez. Biz, Millet İttifakı’nı, ferasetle, feragatle, fedakarlıkla kurduk.

Tarih: 02-02-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum
Masaüstü Görünüm