içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik

'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Karadayı' ve Paramparça' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Civan Canova, 23 Ağustos'ta gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşı Canova ile 1998 yılında dünyaevine girip, 2002'de boşanan Açelya Akkoyun, eski eşinin Zincirlikuyu Camii'ndeki cenazesi sırasında yaşanan tatsız olay hakkında ilk kez konuştu.

Ardahan Haberi: Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik
Haberi Sesli Dinle

Akciğerindeki bir kitle nedeniyle tedavi gördüğü hastanede ani vefatıyla sevenlerini yasa boğan oyuncu ve ressam Civan Canova için Mecidiyeköy Büyük Sahne’de tören yapılmıştı. Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Bora Akkaş, Nursel Köse, Zafer Ergin, Esra Dermancıoğlu, Leyla Tanlar ve Turan Arman gibi sanat dünyasından çok sayıda ismin bulunduğu törene, Canova'nın eski eşi Açelya Akkoyun da katılmıştı.

"ÖZEL BİR RUHTU"

Açelya Akkoyun, “Civan çok iyi bir insandı, özel bir ruhtu. Değerini sanatla gösteren insandı. Eminim eserlerinde yaşayacaktır. Çok şanslı bir coğrafyadayız, Civan Canova gibi bir insan gelip geçti bu dünyadan. Çok özel alanlarda bizi sanatla taçlandırdı. Allah en güzel yerlerde onu ağırlasın” diyerek, duygularını dile getirmişti.

Oyuncunun Türk bayrağına sarılı naaşı ardından cenaze namazı için Zincirlikuyu Camii’ne götürülmüştü. Civan Canova öğle vaktini müteakip kılınan öğle namazının ardından üvey babası Kartal Tibet’in mezarının yanında toprağa verilmişti.

'Korkunç bir kayıp, içim yanıyor'Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajlarıHaberi Görüntüle

"BU KADARINA DA PES" DEDİRTEN GÖRÜNTÜ

Civan Canova'nın Zincirlikuyu Camii'ndeki cenazesine görenleri hayretler içinde bırakan bir görüntü damga vurdu. Ünlü isimleri görüp, onlarla selfie yapmak için cenazeye katılan meraklı bir yurttaş, 'bu kadarına da pes' dedirtmişti.

Canova'nın 1998-2002 yılları arasında evli kaldığı Açelya Akkoyun ile oyuncu Tuna Arman'la tabut başında selfie çekmek için uğraş veren meraklı kadına, cenazeye katılanlar tepki göstermişti. Akkoyun'un "Teyzeciğim lütfen kırmayayım sizi" şeklindeki ikazlarına rağmen selfie çekmeye çalışan kadın, basın mensuplarının uyarısıyla cami avlusundan çıkartılmıştı.

Takipçilerini 55 yıl öncesine götürdü'Kendime küçük bir huzur molası vermek istedim'Haberi Görüntüle

"HANIMEFENDİ HİÇ ORALI OLMADI"

Açelya Akkoyun, önceki gün Aqua Florya AVM'de objektiflere yansıdı. Dünyaca ünlü mağazaların yeni sezon ürünlerine göz gezdiren oyuncu, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdikten sonra soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz haftalarda eski eşinin cenazesine katılan ve bir hayranın selfie isteği ile tatsız bir an yaşayan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

O kalabalık içinde bu yapılan saygısızlık ve gerçekten terbiyesizlik. Rica ettim 'Lütfen çekmeyin kalbinizi kıracağım dedim' ama hanımefendi hiç oralı olmadı.

Tarih: 15-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum