içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Behati Prinsloo-Adam Levine çiftinden müjdeli haber

2014 yılında nikah masasına oturan ve mutlu birliktelikleri devam eden Namibyalı manken Behati Prinsloo ile müzisyen Adam Levine'den güzel haber geldi. Ünlü çift, üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için hazırlandıklarını duyurdu.

Ardahan Haberi: Behati Prinsloo-Adam Levine çiftinden müjdeli haber
Haberi Sesli Dinle

Victoria's Secret modeli Behati Prinsloo (34) ile müzisyen Adam Levine'dan (43) müjdeli haber geldi. Dusty Rose (5) ve Gio Grace (4) adında iki kızı bulunan ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Prinsloo ile Levine'in üçüncü çocuklarını beklediği iddia edildi. Ünlü müzisyen ile mutlu bir evlilik sürdüren Behati Prinsloo, People Dergisi'ne hamile olduğunu doğruladı.

ÜÇÜNCÜ BEBEK GELİYOR

Çift, çocuklarıyla ilgili çok fazla sosyal medyada paylaşımda bulunmamaya ve özel hayatlarını gizli tutmaya çalışıyor. Müzik grubu Maroon 5’ın solisti Levine ile üçüncü çocuğunu bekleyen model, Entertainment Tonight'ın haberine göre; ünlü çift, dördüncü çocuk planı da yapıyor.

"BEŞ ÇOCUK İSTİYORUM"

Prinsloo, Kasım 2021'de dört kişilik ailelerini genişletmeyi düşündüklerini açıklamıştı. Güzel model verdiği bir röportajda; "İki çocuk istediğimizi her zaman biliyorduk ve iki yıl içinde iki çocuk doğurduğumda bunun yeterli olduğunu düşündüm. Ama aynı zamanda bir yandan da beş çocuk istiyorum ve bunu düşünmekten de kendimi alıkoyamıyorum. Dedikleri gibi asla asla deme! Kalabalık bir aile istiyoruz, bu yüzden ne olacağını asla bilemezsiniz. Kendimizi kaderin ellerine bırakıyoruz ve sınırlamıyoruz" demişti.

Tarih: 08-09-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum