içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: Ak Parti Türkiye Yüzyılı eğitim programı çerçevesinde Ardahan’da eğitim düzenledi

AK Parti Teşkilat Akademisi’nin düzenlediği Türkiye Yüzyılı eğitim programı çerçevesinde Ardahan’da eğitim düzenlendi

Ardahan Haberi: Ak Parti Türkiye Yüzyılı eğitim programı çerçevesinde Ardahan’da eğitim düzenledi
Haberi Sesli Dinle

AK Parti Teşkilat Akademisi’nin düzenlediği Türkiye Yüzyılı eğitim programı çerçevesinde Ardahan’da eğitim düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi "Türkiye Yüzyılı" eğitim programlarının Ardahan etabı tamamlandı.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı'nın eğitim faaliyetleri çerçevesinde, 3 kademe il ve ilçe yönetimleri, mahalle başkanları ile meclis üyelerini kapsayan Teşkilat Akademisi’nin ilk iki programında tema "Bu hikayenin kahramanı sensin" şeklindeydi. Teşkilat mensuplarının motivasyonunu artıran 3. eğitim programının teması ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Türkiye Yüzyılı" vizyonu oldu.

Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim programına AK Parti Denizli milletvekili Cahit Özkan, önceki dönem Afyonkarahisar milletvekili Halil Ürün AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ve ilçe başkanları katıldı. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe yönetimleri, meclis üyeleri ile mahalle başkanlarının da yer aldığı eğitim programı, saat 10.00’da başlayıp, 14.00’da sona erdi.

4 konu 4 konuşmacı

Program 4 dersten oluştu. Önceki dönem Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ‘Seçim 2023’, Prof. Dr. Mehmet Şahin “Sıkça Sorulan Sorular”, Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan ise “Türkiye Yüzyılı” başlıklarında katılımcılara bilgiler aktardı.

Tarih: 28-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum