içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ardahan Haberi: AK Parti'li Dağ: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "2001'de 'Bundan sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. Şimdi de diyoruz ki; Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında bundan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın adımlarını teker teker atmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Ardahan Haberi: AK Parti'li Dağ: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Haberi Sesli Dinle

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Karşıyaka'da partiye yeni üye olanlar için sembolik olarak 100 kişiye törenle rozetleri takıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli katıldı. Törende konuşan Hamza Dağ, 2001'de 'Bundan sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. Şimdi de diyoruz ki; Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında bundan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın adımlarını teker teker atmaya devam ediyoruz" dedi.

'ROTALARI BELLİ Mİ'

Seçim sürecinde ortada iki geminin olduğunu belirten Dağ, "Bir seçime gidiyoruz. 5-6 ay sonra bir seçim yapacağız. 2023 en kritik seçimler. Gemiler yol alıyor. Gemide kaptan lazım, rota lazım, güvertede insan lazım. Bu gemilerin birinin kaptanı Recep Tayyip Erdoğan. Diğer gemide şu anda kaptan yok. Cumhurbaşkanı adayı belli olsa da ona bir kaptan diyemeyiz. Bir Cumhurbaşkanı adayı olacak ama kim ona yol yöntem gösterecek, 5 genel başkan ne pozisyonda olacak bunları bilmiyoruz. Bu iki gemiden birinin rotası belli. Vatandaşın gözü önünde devam ediyor. 'Türkiye Yüzyılı' diyoruz, TOGG'u açıyoruz. Vatandaşımızın bizden gelen taleplerini EYT'sinden alım gücünü artırmaya, pandemi sonrası ortaya çıkan ekonomik sorunları çözmeye uğraş veriyoruz. 'Yok' demiyoruz. 'Böyle bir mesele var biz çözeceğiz' diyoruz ve çözüyoruz. Diğer tarafın rotası belli olmadığı için neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz" diye konuştu.

'BİZİM MİLLETİMİZ ALLAH'IN İZNİYLE DOĞRUDAN ŞAŞMAYACAKTIR"

"Bizim güvertemizdeki insanlar belli" diyen Dağ, "Mevzu vatan, millet, ezan olduğunda hiçbir farklılık düşünmeyen insanlar. Diğer güvertedekilere bakın. Bir gün HDP, İYİ Parti'ye, diğer gün İYİ Parti, HDP'ye laf söyler. Bir haftadır CHP Genel Başkan Yardımcıları ile grup başkan vekilleri birbiriyle kavga ediyor. İYİ Parti'nin eski sözcüsü 'Kılıçdaroğlu'ndan olmaz' diyor. Grup başkanvekilleri 'Haddini bil' diyor. Diğeri diğerine 'Kulağını çekin bu çocuğun' diyor. Sen daha maça çıkmamışsın. Maça çıkmadan önce soyunma odasında kavga ediyorsun. Soyunma odasında kavga eden takıma bu taraftar niye destek versin? Bu iki geminin bir tarafında istikrar, güven, kararlılık var. Diğer tarafında istikrarsızlık, kaos var, kavga var. Ben biliyorum ki bizim milletimiz hep doğrudan tarafa karar vermiştir. Allah'ın izniyle yine doğrudan şaşmayacaktır" ifadelerini kullandı.

'GELECEK DÖNEM ENERJİ DÖNEMİ'

Gelecek dönemin enerji dönemi olacağını kaydeden Dağ, "Enerjide bağımsız olan ülkeler kendi yüzyıllarını inşa edecek. Enerjiyle ilgili sorununuzu çözemezseniz, dışa bağımlı olursanız bugün milli geliriniz 20 bin dolar da olsa kışın ortasında Rusya'ya, Azerbaycan'a bağımlı kalırsınız, kendi vatandaşlarınızı soba kurmaya mecbur edersiniz. Şu anda batının içinde olduğu durum budur. Ocak ayında bor fabrikasını açacağız Balıkesir'de. Şimdi biz borun işleneceği ve dışarıya satılacağı fabrikayı hayata geçiriyoruz. Şubat, mart ayında Cumhurbaşkanımızın müjdelediği 540 milyar metreküp olan Karadeniz doğalgazını artık sisteme işler hale getiriyoruz. EYT konusu, asgari ücretliye zam konusu önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz hususlar. Biz Türkiye Yüzyılı'nın içini doldurmak için mücadele veriyoruz" diye konuştu.

'İZMİR'DE SON BİR YILDA 65 BİN 246 ÜYE'

Törende konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "İzmir'de başlattığımız online üyelik çalışmaları sonucunda yaklaşık 10 bin üye kaydettik. Bir katılım törenini geçtiğimiz haftalarda diğer siyasi partilerden arkadaşlarımızı aramıza alarak yaptık. Türkiye Yüzyılı'na ben de varım mottosuyla katılım törenlerine devam edeceğiz. Akın akın üye geliyor. Üç yılda 212 bin yeni üye, AK Parti İzmir ailesine, aramıza katıldı. Bu bir rekordur. Dün akşam itibariyle bu yılki yeni üye sayımız 65 bin 246. Her şey teşkilat. Teşkilat varsa, bizler de varız, başarı da var" dedi.

'HER YAĞMURDA İZMİR'İN HALİ İÇLER ACISI'

İzmir'in sorunlarına da değinen Sürekli, "Her yağmurda İzmir'in hali içler acısı. Mavişehir'de 'Bir opera binası yapıyoruz' dediler. Teslim edilmesi gereken tarihin üzerinden iki yıl geçti hala inşaat yüzde 45'te. Mavişehir'in göbeğinde bir rezalet duruyor. İşte bunların belediyeciliği bu. Çevre mahallelerle merkez mahalleler arasında ayrımcılık var. Artık merkez mahalleleri de bıraktılar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Karşıyaka Stadı yapılması lazımdı. Karşıyaka Stadı'nın ilk fikrinin gündeme geldiği 2012 yılında ben ilçe başkanıydım, Genel Başkanımız Hamza Dağ da milletvekiliydi. O zaman biz gündeme getirdik. Türkiye'nin en iyi mimarına proje çizdirildi. Engellediler, dava açtılar. CHP'li belediye odalarla birlikte o stada izin vermediler. Daha sonra biz Göztepe'de, Alsancak'ta stadı yaptık. Oralarda nasıl olduysa Karşıyaka'da da olurdu" ifadelerini kullandı.

Tarih: 27-11-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum