içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Akın Bozkaya ARDA-FED Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, Arda-Fed Başkanı adayı olarak Akın Bozkaya isminde anlaştı

Akın Bozkaya ARDA-FED Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı
Haberi Sesli Dinle

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, Arda-Fed Başkanı adayı olarak Akın Bozkaya isminde anlaştı.

       

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği 7. Olağan genel kurulunu Sultangazi’de bulunan dernek merkezinde yaptı. Akın Bozkaya başkanlığında yeni yönetimini seçimi tamamlandı. 

     

Seçim sonrası Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği yeni yönetimi ile Ardahan dernekler Federasyonu (Arda-Fed) başkanlığı için Akın Bozkaya isminde anlaşarak 16 Nisan Cuma günü yapılacak olan federasyon yönetimine talip olduklarını açıkladılar. 

       

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği yeni yönetimi, İstanbul Ardahan dernekleri içerisinde her koşulda dernekçiliği yönetim-denetim katılım ayakları ile en iyi yapan derneklerin başında gelmektedir. Federasyon bir ilin üst çatısıdır. Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği olarak federasyon için ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız dediler. Yöneticiler Başkan Akın Bozkayanın Kamu da uzun yıllar dernekler masası ve STK larda denetleyici olarak çalışması, bu alanda uzmanlığı ile öne çıkan bir isim olmasından dolayı kendisini Arda-Fed başkanlığına hep birlikte önerdiler. Tek hedefimiz Ardahanı bir bütün olarak yerel, ulusal, uluslararası temsil edecek bir federasyon olacaktır. İstanbul ve diğer büyük şehirlerdeki Ardahan federasyonlarla da ortak çalışacağız, ülke genelinde güçlü bir Ardahan lobiciliği en önemli hedefimiz olacak dediler. Başkan Bozkaya ve Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Yönetimi olarak bizler ilimize, federasyonumuza nasıl duyarlılık gösteriyorsak Ardahan adını taşıyan, yönetim, denetim, katılım ayağı çalışan tüm ciddi derneklerinde aynı duyarlılığı göstermelerini ortak bir yönetim oluşturarak artık federasyona hizmet aşamasında bir araya gelmeleri gerekti,ğine vurgu yaptılar. 

       

Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği Başkanı Bozkaya 2020 yılında zaten aday olduklarını açıkladığını belirterek federasyon başkanlığına aday olduklarını bir kez daha yenilediler.

     

Pandemi sürecinde Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği, sürekli toplumla iletişimde kaldığı gibi, yönetim olarakta her zaman etkinliklere hazır bir dernek olarak öne çıktı. Federasyona üye olan olmayan derneklerinde ismi üzerinde birleştiği adaylığını beklediği isimlerin başında Akın Bozkaya gelmektedir. 

Tarih: 03-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum