içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Mümtaz Turhan Proje Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Liseler Arası Turnuvada Şampiyon Oldu

Mümtaz Turhan Proje Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını vermeden kurdukları basketbol takımı ile liseler arası turnuvada şampiyon oldu. Takım, tüm rakiplerini yenerek büyük bir başarı elde etti.

Mümtaz Turhan Proje Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Liseler Arası Turnuvada Şampiyon Oldu
Haberi Sesli Dinle

Mümtaz Turhan Proje Anadolu Lisesi, ilk kez bu yıl mezun verecek olmasına rağmen ilk mezun olacaklar arasında kurulan basketbol takımı ile ilk kez girdiği liseler arası basketbol turnuvasında tüm rakiplerini bir bir eleyerek potanın prensleri olmayı hak etti.

Erzurum'da adı çok fazla bilinmeyen Mümtaz Turhan Proje Anadolu Lisesi, bir anda basketbolda kazandığı şampiyonluk ile adını bir anda tüm liseler arasında duyurdu. Liseler arası Basketbol Turnuvasında sırasıyla Necmettin Erbakan Fen Lisesini 54-45, Süheyle Sıtkı Alp Anadolu Lisesini 44-42, Elitsen Kolejini: 71-41, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini 77-69 ve en sonunda da finalde Merkez Anadolu Lisesini 77-69 yenerek kupayı okuluna kazandırdı.

Okulun Beden Eğitimi öğretmenleri Akif Bumin ve Faruk Güner'in büyük emekleri sonucunda haklı başarıyı elde eden Basketbol takımının, kupa heyecanı görülmeye değerdi.

Kupayı aldıktan sonra kendilerine güvenen ve inanan takım hocaları Akif Bumin ve Faruk Güner ile zafer fotoğrafı çektiren basketbol takımı başarılarını gönüllerince kutladı.

Tarih: 24-12-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum